Bekijk de leukste momenten prins George, prinses Charlotte en prins Louis

Vogue verzamelde de liefste momenten van Kate Middleton en prins Williams drie jonge kinderen.

Dat de kinderen van de hertog en hertogin van Cambridge zo elk zo hun eigen karakter hebben is duidelijk. Vogue verzamelde de leukste momenten van de drie jonge kinderen van Kate Middleton en prins William; prins George (6), prinses Charlotte (4) en prins Louis (1).

Cheeky momenten

De vrije opvoeding van Kate en Williams kinderen leidt vaak tot hilarische momenten maar vooral lieve momenten. Zo waren alle ogen gericht op prins Louis die dit jaar de show stal bij Trooping the Colour, waar de 93ste verjaardag van Queen Elizabeth uitbundig gevierd werd. En dat prins George, de oudste telg van de Cambridge-familie, altijd goedlachs is bewijzen deze officiële verjaardagsportretten die door Kate Middleton geschoten werden. De meest cheeky royal van de familie? Dat moet Charlotte zijn, die tot tot op vandaag bewijst dat ze een echte boss lady is. Dit en veel meer momentenopnames die te lief zijn om niet te delen.

Koninklijke familie-album

Van de geboorte van prins George in 2013, de doop van Louis in juli vorig jaar tot Kate die haar dochter Charlotte begeleidt tot aan de schoolpoort tijdens haar eerste schooldag. Maar ook verzamelden we beelden van officiële plechtigheden overal ter wereld waar Kate en William hun vrolijke kinderen naast hun zijden hadden. In dit koninklijke familie-album plaatsten we de leukste momenten van de Britse royals op een rij. Kijk mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws