Dit detail heb je waarschijnlijk gemist bij baby Archie's debuut tijdens royal tour in Afrika

Het vier maanden oude zoontje van Meghan Markle en prins Harry draagt een overall van H&M tijdens zijn eerste verschijning in Zuid-Afrika.

Archie-HM-Meghan-Markle-prins-Harry-royal-tour-afrika
PoolGetty Images

Op woensdagochtend maakte baby Archie zijn debuut tijdens de langverwachte royal tour in Zuid-Afrika. De vier maanden oude baby van Meghan Markle en prins Harry maakte zijn eerste verschijning in, jawel, een overall van H&M.

Eerste verschijning

In tegenstelling tot de designerlooks van mama Meghan, was Archie Harrison Mountbatten-Windsor voor zijn debuut gehuld in een pakje van de Zweedse modeketen H&M. Tijdens zijn ontmoeting met de Zuid-Afrikaanse anti-apartheid activist Desmond Tutu in Kaapstad droeg het zoontje van de hertog en hertogin van Sussex een salopette met streepjes van H&M en mini-sokjes van Bon Point. Voor dezelfde gelegenheid koos Meghan Markle voor een zijden midi-jurk van Club Monaco, die zoals je al kon verwachten, een dag later na Meghans verschijning al was uitverkocht.

prins harry, meghan markle en archie
Prins Harry samen met Meghan Markle en Archie tijdens hun ontmoeting met Desmond Tutu tijdens hun royal tour in Afrika.
Getty Images

H&M overall

Helemaal in lijn met de lichtblauwe Club Monaco-look van Meghan, droeg Archie een mini-overall met lichtblauwe strepen van de fast-fashion keten H&M, die te koop is voor nog geen twintig euro. Het rompertje met korte mouwen in biologisch katoen uit de Conscious Collectie van H&M, heeft gekruiste bretels met aan de achterkant houten knoopjes. Prins Harry sloot zich aan bij de stijlkeuzes van moeder en zoon en koos voor een simpel donkerblauw pak.

Archie-HM-Meghan-Markle-prins-Harry-royal-tour-afrika
Archie Harrison Mountbatten-Windsor draagt een H&M overall bij zijn eerste verschijning tijdens de royal tour in Afrika.
Getty Images

Giechelende baby

Meghan Markle en prins Harry deelden op woensdag hartverwarmende beelden op hun officiële Instagram-account waar Meghan te zien is met Archie tijdens de ontmoeting met Desmond Tutu. Op de ongeziene videobeelden zie je dat Archie aartsbisschop Tutu een high-five geeft en Meghan danst en stuitert met haar zoon in haar armen. 'Bedankt Kaapstad voor deze impactvolle en gedenkwaardige dag! Nog een paar hoogtepunten van dit zeer speciale bezoek met aartsbisschop Desmond Tutu,' luidt het bijschrift van de video.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity