Hailey en Justin Bieber geven elkaar voor de tweede keer het ja-woord tijdens intieme huwelijksceremonie

Het koppel heeft eindelijk de tweede bruiloft gehouden tijdens een religieuze ceremonie.

justin-bieber-hailey-bieber-tweede-bruiloft
Alessio BotticelliGetty Images

Na hun officiële bruiloft voor de wet in september vorig jaar en Hailey's vrijgezellenfeest afgelopen week, is de grote dag nu eindelijk hier voor Justin en Hailey Bieber. In de avond van 30 september heeft het koppel elkaar voor de tweede keer het ja-woord gegeven tijdens een intieme bruiloft in de Amerikaanse stad Savannah.

De ceremonie

Bijna precies een jaar na hun eerste en officiële trouwerij in New York, vond de tweede en intieme religieuze ceremonie van het koppel plaats in de Somerset Chapel van het Montage Palmetto Bluff Hotel in Bluffton, South Carolina. De idyllische zuidelijke locatie is een vijfsterrenhotel met verschillende afgelegen huisjes op een uitgestrekt met bloemen en palmbomen bezaaid terrein. Een bron vertelt aan E! News dat het paar 'de plek eerder had bezocht en gelijk verliefd werd op Palmetto Bluff en het omliggende gebied'.

Voorafgaand aan de ceremonie vond een intiem rehearsal dinner plaats op het landgoed van het hotel. Hailey droeg tijdens de avond een custom witte mini-jurk met een korset detail, ontworpen door Vivienne Westwood, zo meldt People Magazine. Na de ceremonie trad naar verluidt de Canadese R&B zanger Daniel Caesar op tijdens het feest in de avond, die een van de lievelingsartiesten moet zijn van het koppel zo weet TMZ.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De gasten

Justin en Hailey hebben hun geloftes uitgesproken in het bijzijn van een kleine groep vrienden en familie, met een gastenlijst van in totaal 154 aanwezigen, zo stelt het Amerikaanse blad People Magazine. Onder de aanwezigen waren onder meer modellen Kendall Jenner, Joan Smalls en Camila Morrone, Justin Biebers manager Scooter Braun, nachtclub eigenaar David Grutman en nabije familie van het koppel. Hailey's goede vriendinnen Gigi en Bella Hadid waren niet aanwezig bij de ceremonie, doordat ze momenteel show na show lopen tijdens Paris Fashion Week.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Justin en Haileys bruiloft

Geruchten over de tweede, religieuze ceremonie van het koppel zijn ontstaan sinds de eerste bruiloft van Justin en Hailey voor de gemeente van New York vorig jaar. In januari werd gemeld dat de geplande ceremonie werd uitgesteld vanwege de geestelijke gezondheid van Justin. Later werd het bruiloftsfeest opnieuw gecancelled, waarna het een tijd duurde voordat een nieuwe datum werd geprikt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity