Beyoncé en Adele slaan naar verluidt de handen ineen en brengen een droomsamenwerking

Rollin' in the deep met wat lemonade, wij tekenen ervoor.

adele-beyoncé-samenwerking-one-republic 
Christopher Polk / Getty Images Getty Images

We durven nog niet ál te vroeg te juichen, maar naar verluidt slaan Beyoncé én Adele de handen ineen voor een nieuw nummer. Het nieuws is de wereld ingebracht door One Republic-zanger Ryan Tedder, die even terloops op de radio vermeldde dat we in 2020 de samenwerking der samenwerkingen kunnen verwachten. Het lijkt bijna too good to be true te zijn, maar wij duimen van niet.

Nieuw album OneRepublic

Het nummer zou verschijnen op het vijfde album van OneRepublic, dat in 2020 uit moet komen. Ook Chris Martin, de zanger van Coldplay, zal een rol in het liedje vertolken: een pianosolo, om alvast in details te treden. De samenwerking zou voor fans van Bey én Adele zeer feestelijk zijn, gokken wij zo. Voor Beyoncé-fans omdat de aanvoer van toffe projecten maar niet lijkt te stoppen (hallo Netflixspecial, hallo Lion King-alles), voor Adele-fans omdat de zangeres na vijf jaar weer haar stem zou laten horen.

Adele en Beyoncé

Wie de uitspraken van Adele nauw in de gaten houdt, weet dat ze nógal een thing voor Bey heeft. De Hello-zangeres stak haar adoratie voor Beyoncé de afgelopen jaren niet perse onder stoelen of banken. Neem de Grammy Awards in 2017, toen niet Beyoncé, maar Adele de prijs voor album van het jaar won.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In haar speech was Beyoncé behoorlijk ruim vertegenwoordigd. 'Beyoncé is de artiest van mijn leven [...] Je Lemonade-album is zo prachtig, je hebt jezelf echt blootgegeven. We hebben een kant van je gezien die je niet altijd laat zien. Dat waarderen we, en we houden allemaal f*cking veel van je. Je geeft mij en mijn (donkere) vrienden zoveel kracht, door jou komen ze voor zichzelf op. Ik hou van je, altijd al gedaan, en dat zal ook altijd zo blijven.'

Ryan Tedder en zijn mixed signals

Kortom: geen subtiele adoratie. Toch is er nog weinig zeker, en slingert Ryan Tedder - om het allemaal nog mysterieuzer te maken - wat gemixte signalen de wereld in. Zo vermeldde hij later op zijn Instagram Stories dat het allemaal een grapje zou zijn. Toch interessant, want écht grollend bracht hij het nieuwtje niet, in dat interview met Z100 New York. Wellicht betreft het een nieuwtje dat eigenlijk nog niet de wereld in had mogen worden geslingerd. Wij wachten in ieder geval reikhalzend op een bevestiging, en tot die tijd mag een mens dromen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity