Lady Gaga en Bradley Cooper zijn opnieuw samen op het witte doek te zien in nieuw project

De A Star Is Born-acteurs worden herenigd in een nieuwe documentaire.

bradley-cooper-lady-gaga-documentaire-mark-ronson
Jacopo RauleGetty Images

Nadat de film A Star Is Born eind 2018 uitkwam, zijn Lady Gaga en Bradley Cooper voor het publiek een nieuw geliefd duo geworden. Sinds hun film is het koppel niet meer samen gezien op het witte doek, tot nu. Lady Gaga en Bradley Cooper zullen opnieuw gezamenlijk een verschijning maken op je scherm in een nieuwe Youtube-documentaire over de Britse muziekproducer Mark Ronson.

Musician, Music, Pianist, Recital, Musical instrument, Technology, Piano, Performance, Electronic device, Player piano,
Mark RonsonYouTube

Lady Gaga en Bradley Cooper in documentaire

De twee acteurs zijn binnenkort te zien in de documentaire genaamd How to Be: Mark Ronson. In verschillende interviews vertellen Cooper en Gaga over hun relatie met de legendarische muziekproducer. Zo werkte Lady Gaga samen met Ronson aan haar album Joanne, en schreef ze samen met de producer het bekende nummer Shallow uit de film A Star Is Born die afgelopen jaar werd bekroond met een Oscar voor het beste originele nummer. Ook produceerde Ronson muziek voor artiesten als Amy Winehouse, Miley Cyrus en Bruno Mars.

Room, Living room, Couch, Furniture, Sitting, Interior design, House, Photography, Table,
Mark RonsonYouTube

'How to Be: Mark Ronson'

De documentaire toont het verloop van Ronsons carrière, van zijn eerste nummers tot Amy Winehouse's doorbraakalbum Back to Black en het acht maanden durende proces voor het ontwikkelen van Bruno Mars' nummer Uptown Funk. In de trailer van de film spreekt Gaga over Ronson en noemt hem 'een van de grootste muzikanten en producers van onze tijd'. Cooper spreekt over de samenwerking met de producer voor de muziek van zijn film A Star Is Born. De documentaire How to Be: Mark Ronson wordt op 12 oktober gepubliceerd op Youtube. Bekijk hier alvast de trailer van de nieuwe documentaire.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity