Rihanna lanceert haar eigen autobiografie in de vorm van een visueel fotoboek

Het boek toont het leven van de zangeres en bevat nooit eerder vertoonde beelden.

rihanna-autobiografie-the-rihanna-book
Bertrand Rindoff PetroffGetty Images

Rihanna is druk bezig met het runnen van al haar bedrijven, labels en projecten. Zo staat de singer-turned-business women aan het hoofd van haar eigen modehuis Fenty, lanceerde ze eerder deze maand maar liefst twee gloednieuwe Savage X Fenty lingeriecollecties en onthulde ze haar vierde Fenty lijn tijdens Paris Fashion Week. Nu maakt de zangeres nog een project bekend waarmee ze een nieuwe professie aan haar CV kan toevoegen. Rihanna lanceert haar eigen autobiografie in de vorm van een fotoboek met nooit eerder vertoonde beelden van de zangeres.

Rihanna's autobiografie

Rihanna maakte het nieuws op haar Instagram-account bekend. In samenwerking met uitgever Phaidon lanceert Rihanna een visueel autobiografisch book genaamd The Rihanna Book, dat het leven van de zangeres in beeld brengt. Bij haar Instagram-bericht laat de zangeres weten ontzettend blij te zijn met het resultaat. 'Na meer dan vijf jaar werk ben ik blij om eindelijk deze verzameling van ongelooflijke herinneringen te delen. Bedankt aan alle fotografen en kunstenaars die hebben bijgedragen aan het boek en dank aan Phaidon om samen met mij mijn eerste kunstwerk in een nieuwe branche te publiceren!'

The Rihanna Book

Op de website van het nieuwe boek wordt meer informatie over het werk vrijgegeven. Zo bestaat het boek uit 504 pagina's met meer dan 1000 foto's die het persoonlijke leven en de carrière van de zangeres in beeld brengen. Het boek bevat bekende beelden maar ook nooit eerder vertoonde foto's van de zangeres tijdens onder meer backstage- en familiemomenten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In het boek wordt het leven van Rihanna in zijn geheel getoond; van haar jeugd in Barbados tot haar intieme momenten met familie en haar doorbraak als superster. De korte clip die Rihanna zelf deelt geeft een voorproefje van enkele van de afbeeldingen die zullen worden opgenomen in het boek, waaronder Rihanna in bijzondere looks op de rode loper en haar verschijning tijdens het Met Gala. The Rihanna Book staat nu online voor pre-order en wordt op 24 oktober officieel gepubliceerd.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity