Bella Hadids beste beautylooks door de jaren heen

We zetten Bella's mooiste beautylooks voor je op een rij.

Bella Hadid is en van de meest populaire modellen van dit moment, en niet zonder reden – zo'n iedere modeshow en campagne waarin het model te zien is lijkt viral te gaan. Hetzelfde geldt voor de keuzes die het topmodel in haar privéleven maakt: denim bikini's zijn ineens overal wanneer Bella er eentje draagt, en iedereen overweegt plots een pixie cut wanneer Bella zichzelf die look aanmeet.

Inmiddels bepaalt Bella Hadid al jaren wat in is en wat niet. Daarom hoogtijd dat we haar beautylooks eens onder de loep nemen, ter inspiratie natuurlijk.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bella Hadids beautytransformatie

Toen Bella Hadid in 2014 de modellenwereld betrad, deed ze dat natuurlijk in de voetsporen van haar toen al succesvolle zus Gigi Hadid. Al snel bewees Bella net zoveel in haar mars te hebben als haar oudere zus, en langzaam maar zeker kwamen de ogen steeds meer op de jonge Hadid gericht. Vanaf het moment dat haar ster begon te rijzen, begon Bella ook met haar beautylook te experimenteren.

Beauty kameleon

Het ene moment zien we haar met een halflange pony op de straten van New York, het volgende moment onthult ze een lavendelkleurig ombré kapsel op TikTok, om een oogwenk later met ultra-lange lokken de catwalk van Dior te bestormen. Wie even een blik werpt op haar beste streetstyle momenten van 2020, ziet dat Bella met haar make-uplook net zo varieert als met haar constant veranderende coup. Kortom, Bella is een kameleon als het op beautylooks aankomt. Bekijk haar beautytransformatie van 2014 tot nu in de video hierboven.

Shop Vogue's Beauty Favorieten


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid