Kylie Jenner geeft een tour door haar eigen Kylie Cosmetics kantoor

De 22-jarige beautymogul opent voor het eerst de deuren van haar eigen bedrijf voor het publiek.

kylie-jenner-office-tour
Dimitrios KambourisGetty Images

Kylie Jenner heeft de afgelopen jaren een imperium opgebouwd met de lancering van haar eigen beauty label Kylie Cosmetics in 2016. Het zorgde ervoor dat ze de jongste miljardair ooit werd en een van de grootste spelers in de beauty industrie van het moment. De 22-jarige ondernemer heeft inmiddels tientallen mensen in dienst, waarmee ze make-up collectie na beauty samenwerking lanceert. Nu opent de 22-jarige beautymogul voor het eerst de deuren van haar bedrijf voor het publiek in een exclusieve tour van haar eigen kantoor.

Kylie Jenner office-tour

Als onderdeel van haar eigen YouTube-kanaal heeft de reality-ster een video geplaatst die een volledig beeld geeft van het Kylie Cosmetics kantoor die nog nooit eerder vertoonde beelden van het Kylie Cosmetics HQ bevat. Zo wordt de receptie onthuld waar een neonroze 'Kylie'-bord aan de muur hangt en is er een showroom te zien met alle make-up producten die ooit gelanceerd zijn. Vervolgens neemt Kylie ons mee door haar roze kantoorruimtes, inclusief een hele reeks vergaderruimtes, een keuken vol met allerlei soorten drankjes en een eethoek die eruit ziet als een restaurant.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het kantoor is alles wat je ervan zou verwachten, en meer. Zo maakt de iconische lip kit wall een verschijning, wordt voor het eerst het kantoor van moeder Kris Jenner getoond en zien we een heuse champagne-automaat midden in een vergaderruimte. Kylie geeft de tour niet alleen, zo maakt dochtertje Stormi op het laatste moment nog een opwachting in de video. Bekijk de gehele tour in de bovenstaande video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity