Neem een kijkje in het huis van Hailey en Justin Bieber in Beverly Hills

Justin deelde verschillende foto's van het luxe optrekje van de newlyweds.

Justin en Hailey Bieber gaven elkaar op 30 september voor de tweede keer het ja-woord tijdens een intieme bruiloft in South-Carolina. Het koppel deelde verschillende beelden van hun bruiloftsfeest, inclusief de drie bijzondere bruidsjurken van Hailey. Nu is het koppel terug thuis in Los Angeles waar de newlyweds als een getrouwd stel door het leven gaan. Justin Bieber en Hailey zijn woonachtig in Beverly Hills, en Justin geeft nu een inkijkje in hun luxe onderkomen via Instagram.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Inkijkje in Hailey en Justins huis

Via Instagram deelde Justin Bieber een aantal beelden van zijn huis waardoor een inkijkje in de woning van hem en Hailey wordt gegeven. Zo zien we de ruime woonkamer en keuken, een indrukwekkende verzameling aan Kaws-objecten, grote portretten van de zanger en zijn vrouw en verschillende kunstobjecten. Bij de beelden plaatste Bieber een boodschap die de indruk wekt dat het koppel opzoek is naar een nieuw huis: 'Ik denk dat ik mijn huis in Beverly Hills wil verkopen. Ik verkoop het met al het meubilair. Plaats een bod', stelde de zanger.

Huis in Beverly Hills

Hailey en Justin Bieber verhuisde dit voorjaar naar het huis, dat naar verluidt omgerekend 7.7 miljoen euro kostte. Het pand stamt uit de jaren '30 en bevat vijf slaapkamers, zeven badkamers, een bibliotheek, een bar, een wijnkelder en een thuisbioscoop. Daarnaast heeft het huis ook een infinity pool en werd het gerenoveerd door Hollywood-ontwerper Charles Infante. Neem hieronder een kijkje naar het huis van Justin en Hailey. Meer foto's vind je op Justins Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Home Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity