Miranda Kerr is bevallen van haar derde kindje

Het Australische supermodel maakt ook de naam van het nieuwe gezinslid bekend.

miranda kerr glow
Rich FuryGetty Images

Miranda Kerr werd onlangs nog gespot met haar groeiende baby-bump tijdens een Louis Vuitton cocktailparty in Beverly Hills. Nu maakt ze bekend officieel moeder te zijn geworden van haar derde kindje. Het Australische supermodel bevestigt het goede nieuws via People Magazine en laat via Instagram weten dat ze is bevallen van een zoontje genaamd Myles.

Miranda Kerr bevallen

In een verklaring via het Amerikaanse blad en later ook via Instagram laat Miranda Kerr weten ongelofelijk blij te zijn met de geboorte van haar zoontje: ‘we zijn dolblij met de komst van Myles en waarderen de vriendelijke woorden en wensen van iedereen tijdens deze speciale tijd. We kunnen niet wachten om hem te verwelkomen in ons gezin.'

Het model kondigde eerder dit jaar haar zwangerschap aan en stelde in een verklaring tegenover People Magazine dat ze samen met haar gezin er ontzettend naar uitkijkt om het nieuwste lid van hun familie te verwelkomen. Het gender van de baby werd niet onthuld, hoewel het koppel hier wel van op de hoogte was: 'we weten het geslacht van de baby én we hebben namen. Maar het is leuk om dat nu nog voor onszelf te houden', vertelde het model aan People Magazine destijds.

Miranda Kerr's kinderen

Dit is Kerr’s tweede kindje met haar man Evan Spiegel, mede-oprichter en CEO van Snapchat, waarmee ze in 2017 in het huwelijksbootje stapte. Anderhalf jaar geleden kreeg het koppel hun eerste kindje, hun zoon Hart (1). Uit haar eerdere huwelijk met acteur Orlando Bloom kreeg Miranda haar eerste kind, haar zoontje Flynn (8). Kerr was van 2010 tot 2013 getrouwd met Bloom. In het oktobernummer van Marie Claire Australia sprak het model over haar twee zoontjes Flynn en Hart, waarin ze stelt dat ze de liefste broertjes voor elkaar zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity