Jennifer Aniston maakt debuut op Instagram met Friends-reünie

De actrice lanceerde haar account met een bijzondere foto.

jennifer aniston instagram debuut friends
John ShearerGetty Images

Het is inmiddels al vijftien jaar geleden toen de laatste aflevering van Friends werd uitgezonden. Een reünie blijft tot nog toe uit, maar Jennifer Aniston (a.k.a Rachel Green) brengt daar verandering in. Tot grote vreugde van veel fans maakt Jennifer Aniston eindelijk haar debuut op Instagram. De bekende Friends-actrice deed dat gisteravond met het posten van haar eerste foto, waarin de gehele cast van de hitserie te zien is.

Jennifer Aniston op Instagram

De acteurs van Friends herenigden zich voor dit cruciale moment van de 50-jarige actrice die zich aansluit bij de wereld van Instagram. Zo zien we naast Jennifer ook actrice Lisa Kudrow (Phoebe), terwijl het hoofd van Matthew Perry (Chandler) achter haar naar de camera gluurt. Ook Matt LeBlanc (Joey) maakt achterin een verschijning samen met Courteney Cox (Monica) en David Schwimmer (Ross). Ruim vijftien jaar later ziet het zestal er vrijwel nog steeds hetzelfde uit.

Jennifer voegde een passend bijschrift toe aan het beeld dat haar toetreding tot de social mediawereld Instagram-official maakt. 'And now we're Instagram Friends too. Hi Instagram', schreef de actrice bij de foto. Sinds het posten van de groep-selfie heeft Aniston al ruim 6,6 miljoen volgers verzameld en volgt ze zelf 110 personen, waaronder Oprah, Tom Ford en Julia Roberts. Fans reageren dolenthousiast op de foto die in minder dan 18 uur tijd meer dan 8 miljoen keer is geliked.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jennifer brak met haar eerst foto letterlijk het internet. Doordat zoveel mensen tegelijk het gloednieuwe account van de actrice wilden bekijken, crashte Instagram tijdelijk. Het duurde niet lang voordat de pagina van Aniston weer actief was, meldt een woordvoerder van Instagram aan People Magazine.

Friends

De eerste foto van Jennifer op het social mediakanaal brengt je voor even terug naar de jaren '90 en wekt bij velen een nostalgisch verlangen voor een reboot van de iconische serie. Friends lanceerde in 1994 en verdween na tien seizoenen van de buis in 2004. Tijdens een recent interview met Variety legde Aniston uit dat de kans dat de cast van Friends zich ooit nog zal herenigen niet heel groot is, doordat de producenten van de serie het niet zien zitten. 'Onze producenten wilden het niet. Maar hadden we graag iets samen gedaan? Ja. Het zou leuk zijn geweest. Maar wat maakt het uit, misschien is het op deze manier beter, maar we zullen het nooit weten.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity