Blake Lively en Ryan Reynolds delen eerste foto van hun derde kindje

Het koppel maakt tevens het geslacht van hun pasgeboren baby bekend.

blake-lively-ryan-reynolds-derde-kind-foto
Michael LoccisanoGetty Images

Deze lente werd bekend dat Blake Lively en Ryan Reynolds in verwachting waren van hun derde kindje. Eerder deze maand werd duidelijk dat Blake al maanden geleden was bevallen, maar dit nieuws nog niet wilde delen met de media vanwege de privacy van haar gezin. Nu toont het koppel de allereerste foto van hun nieuwste gezinslid, en maken ze tevens het geslacht van de baby bekend.

Blake Lively en Ryan Reynolds derde dochter

Hoewel het koppel de privacy van hun kinderen zeer belangrijk vindt en daarom vrijwel nauwelijks iets van hun kinderen op social media deelt, publiceerde Reynolds een foto van hun pasgeboren kind op Twitter - zij het met een blurred gezichtje. In het bijschrift van de foto onthulde Reynolds ook het geslacht van de baby door te stellen hoe trots hij op zijn dochters is - wat wijst op een derde meisje voor het gezin Lively-Reynolds. Naast dat het kiekje een überschattige familiefoto is heeft het delen van de afbeelding nog een doel.

'Ik hou van B.C.', schreef de acteur bij de foto waar we hem en Blake samen met hun pasgeboren baby midden in de bossen van British Columbia zien. 'Ik wil dat mijn dochters dezelfde natuurlijke speeltuin ervaren als waarin ik ben opgegroeid. Op 21 oktober zal de kandidaat waarop je stemt het klimaatbeleid vormen. Ik ben trots op de klimaatvoortgang die de afgelopen vier jaar is gemaakt. Klik op http://Elections.ca voor steminformatie. #Capilano.' Reynolds haalt hier de federale verkiezingen aan die binnenkort plaatsvinden in zijn thuisland Canada, en onderstreept het belang van een duurzaam klimaatbeleid.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Blake's baby cadeaus

Terwijl Ryan het eerste familiekiekje met de pasgeboren baby deelde, ontwikkelde Lively een lijst met favoriete baby cadeaus, die ze in samenwerking met Amazon heeft gedeeld met het publiek. De keuzes van Lively omvatten items als Labour and Delivery Gown van Frida Mom's of Lavanila's The Healthy Deodorant, evenals boeken, flessen en speelgoed. Daarbij liet Lively weten dat deze producten haar hielpen tijdens de geboorte van haar eerste twee kinderen: 'dit zijn de specifieke producten die me hebben geholpen met mijn kleintjes. Ja, dit is een advertentie, maar dat maakt het niet onwaar!'.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Blake Lively en Ryan Reynolds delen twee andere dochters James (4) en Inez (3). Toen Blake inmiddels hoogzwanger was van haar derde kindje debuteerde ze haar baby bump tijdens de première voor de nieuwe film van haar man Pokémon: Detective Pikachu in mei, waar ze verscheen in een jurk die haar groeiende buik benadrukte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity