Prins Harry geeft een emotionele speech over Meghan Markle en baby Archie in Londen

Prins Harry pinkt een traantje weg tijdens zijn emotionele speech over het vaderschap.

prins-harry-meghan-markle-speech
WPA PoolGetty Images

Prins Harry en Meghan Markle zijn ondertussen weer lang en breed terug van hun royal tour door het Afrikaanse continent. Het koppel maakte deze week hun eerste verschijning sinds de reis, tijdens de WellChild Awards in Londen - een jaarlijkse prijsuitreiking voor kinderen met ernstige ziekten. Hier gaf prins Harry een emotionele toespraak waarin hij sprak over Meghan en hun zoontje Archie.

Prins Harry's emotionele speech

Harry was meer dan tien jaar geleden voor het eerst aanwezig bij de WellChild Awards en vertelt in zijn speech hoe zijn gevoelens voor het evenement zijn veranderd toen hij erachter kwam dat zijn vrouw Meghan zwanger was van hun eerste kindje. Tijdens de ceremonie vorig jaar was enkel het koppel op de hoogte van dit heugelijk nieuws, wat het een extra speciaal moment maakte, zo vertelt Harry. 'Niemand anders wist het op dat moment - maar wij wel'. Plotseling werd tijdens de speech zichtbaar hoe de prins werd overweldigd door emotie, en een traantje wegpinkte terwijl hij sprak over zijn vrouw en jonge zoon.

Na het emotionele moment ontving de prins een overweldigend applaus van de menigte waarna hij zij speech vervolgde: 'ik herinner me dat ik Meghans hand vastkneep tijdens de prijsuitreiking en ik wist dat we allebei dachten hoe het zou zijn om ouders te worden en om alles te doen wat we kunnen om ons kind te beschermen'. Harry sloot zijn speech af met een boodschap die alle ouders begrijpen: 'om nu als een ouder hier te zijn en met jullie praten, dat raakt me op een manier die ik nooit had kunnen begrijpen totdat ik een eigen kind kreeg.'

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Baby Archie

Harry vertelde dat het worden van een vader zijn waardering voor het werk van het goede doel bij het ondersteunen van zieke kinderen heeft verdiept. De hertog en hertogin van Sussex werden voor het eerst ouders met de geboorte van hun zoon Archie, in mei dit jaar. Baby Archie maakte zijn officiële debuut in Zuid-Afrika tijdens de royal tour, waar hij niemand minder dan de Zuid-Afrikaanse anti-apartheid activist Desmond Tutu mocht ontmoeten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle