Kate Middleton deelt haar eerste persoonlijke Instagrampost

De hertogin van Cambridge gebruikt haar eerste post voor een doel dat haar nauw aan het hart ligt.

kate-middleton-eerste-instagrampost
Karwai TangGetty Images

Terwijl koning Willem-Alexander en koningin Máxima vorige week in India waren voor een staatsbezoek, bezochten de Britse prins William en Kate Middleton het nabijgelegen Pakistan. Hoewel William en Kate momenteel weer terug zijn in Londen, deelt het koppel nog graag foto's van hun royal tour. En wel door middel van Kate's eerste persoonlijke Instagrampost op hun gezamenlijke account Kensington Royal.

Kate Middeltons eerste Instagrampost

Zo werden afgelopen zondag een aantal beelden van William en Kate's laatste dag in Pakistan geplaatst op het Instagram-account, onder naam van niemand minder dan Kate Middleton herself. De hertogin van Cambridge wilde een persoonlijke (en emotionele) boodschap delen over een doel dat haar nauw aan het hart ligt: de SOS Village, ofwel een weeshuis in Pakistan die ze samen met William bezocht tijdens hun toer door Pakistan. 'De gemeenschap bij de SOS Village is gebouwd rondom familie – de beste familie die je je kunt voorstellen – waar iedereen samenkomt om de kinderen te verzorgen, lief te hebben en te beschermen,' schreef Kate in haar eerste Instagrampost. 'Deze kwetsbare kinderen, waarvan vele traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt, worden verzorgd in deze liefdevolle omgeving waardoor ze waardevolle relaties kunnen opbouwen die ze zo hard nodig hebben – Catherine.' Bekijk de Instagrampost onderstaand.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Op de foto's zien we een samenvatting van William en Kate's bezoek aan het Pakistaanse weeshuis die zij voor de tweede keer bezochten wegens een wijziging in hun royal tour-schema. Het Britse koninklijke paar speelde met de kinderen, onder andere door middel van een potje cricket.

Kate's royal tour-stijl

Voor het tweede bezoek aan het weeshuis droeg Kate een compleet witte look volgens traditionele Pakistaanse kledingstijl. Zo droeg de hertogin een linnen tuniek met zwarte borduursels, die zij combineerde met een witte broek en nude hakken. Kate's look is in lijn met de outfits die ze eerder droeg tijdens de royal tour in Pakistan, waaronder deze prachtige, blauwgroene shalwar kameez – een traditionele Pakistaanse look waarbij een lang shirt en wijde broek (in dezelfde stijl) met elkaar gecombineerd worden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton