Romeo Beckham heeft nu hetzelfde iconische kapsel als zijn vader in 2003

Toegegeven: wij moesten even twee keer knipperen.

david-beckham-romeo-beckham-braids-kapsel-conrows
Darren Gerrish / Getty Images

Wie denkt aan David Beckham, denkt – gewild of ongewild – ook aan die tijd waarin zijn haren ingevlochten waren, way back in 2003. Het iconische kapsel zit schijnbaar nog niet alleen vers in ons geheugen, maar ook in dat van zijn zoon. Zo verschijnt de 17-jarige Romeo Beckham recent met een nieuwe haarsstijl, die vrijwel identiek is aan de noughties look van zijn vader.

Romeo Beckham

Afgelopen woensdag werd Romeo in Los Angeles gespot terwijl hij met zijn stijlvolle moeder Victoria Beckham en broertje op pad was. Hij draagt de zogenaamde braids (uiteraard) in combinatie met een klein staartje, exact zoals David zijn haren droeg tijdens een trainingskamp in 2003.

Ode aan vader David

Nog leuker: het blijft niet alleen bij een debuut aan het kapsel van zijn vader, maar óók aan Davids liefde voor bling-bling. Zo draagt Romeo ook een diamantje in zijn oor, en doet er nog 's een schepje bovenop door tevens een zilveren schakelketting te dragen. De gehele look voelt als een wandelende throwback, die hij combineerde met een gestreepte polo en crémekleurige shorts, very LA-proof.

De Beckhams

Als er een koppel bekend stond (en staat, want echt vergeten doen we het nooit) om hun liefde voor alles wat glimt, moeten het Victoria en David wel zijn. Van grofweg 2002 tot 2007 was 'less is more' absoluut niet hun credo, en droeg Victoria regelmatig statementsieraden (inclusief gebleekt haar). Tegenwoordig pakt de populaire designer de boel een stuk minimalistischer aan, en heeft ze voorgoed vaarwel gezegd tegen matching leren Gucci outfits.

david-beckham-cornrows-kapsel-braids 
Ben Radford / Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity