Koningin Máxima verschijnt in een opvallende pantalon tijdens filmpremière in Amsterdam

De koning en koningin waren aanwezig bij de première van de natuurfilm Galapagos: Hope for the Future.

willem-alexander-maxima-filmpremiere-look
Patrick van KatwijkGetty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima maken de afgelopen tijd vele verschijningen tijdens verschillende staatsbezoeken. Zo is het paar net terug van hun bezoek aan Japan, dat plaatsvond na een vijfdaags staatsbezoek aan India. Gisteravond maakten de koning en koningin tijd voor nog een avond uit. Ze woonden de première van de film Galapagos: Hope for the Future bij in Amsterdam. Voor deze avond ging Máxima gehuld in een opvallende pantalon, dat bezaaid was met fonkelende pailletten.

Máxima's opvallende broekpak

De filmpremière vond plaats in Pathe Tuschinski in Amsterdam afgelopen avond. Galapagos: Hope for the Future onderzoekt de ongerepte natuur en dieren in het wild op de Galapagos-eilanden, dezelfde plek waar onderzoeker Charles Darwin zijn evolutietheorie onderzocht. De film toont hoe een groep onderzoekers laat zien dat er in het natuurgebied kan worden gewerkt aan een duurzamere toekomst. Tijdens de avond ging Máxima gehuld in een gloednieuwe look die we nooit eerder bij haar zagen.

De koningin koos voor een chique zwarte fluwelen top, die ze combineerde met een gewaagde broek vol fonkelende pailletten van het Belgische modehuis Natan. De high-waisted, wijdvallende broek bevat kleurrijke details, die zorgen voor een opvallend effect. Máxima maakte haar look af met een kleine zwarte clutch en lange oorbellen. Haar blonde haar had ze opgestoken in een messy bun.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima