Bradley Cooper en Irina Shayks 2-jarige dochter maakt publieke debuut

Op de schoot van vader Bradley was de kleine Lea aanwezig tijdens een event in Washington D.C.

Bradley-Cooper-Irina-Shayk-dochter-Lea-publieke-debuut
PhotopixGetty Images

Hoewel acteur Bradley Cooper en supermodel Irina Shayk na een relatie van vier jaar hebben besloten uit elkaar te gaan, zorgt het koppel gezamenlijk voor hun dochter. Het 2-jarige kindje Lea de Seine wordt goed afgeschermd van de media en komt maar zeer zelden met een van haar ouders mee naar een gelegenheid. Tot nu. Afgelopen weekend maakte ze haar publieke debuut met vader Bradley, tijdens een evenement in Washington D.C.

Lea de Seine's publieke debuut

Op zondagavond verscheen de dochter van de acteur en het model op haar eerste officiële evenement met een van haar beroemde ouders. Lea werd gefotografeerd terwijl ze op de schoot van haar vader zat tijdens de ceremonie voor de Mark Twain Prize for American Humor in het Kennedy Center in Washington D.C. Voor haar eerste officiële evenement droeg Lea een zwarte jurk met zilveren sterretjes en een zwarte puffer bodywarmer. Cooper woonde het evenement samen met zijn dochter bij om zijn vriend en A Star Is Born-collega Dave Chappelle te steunen, die tijdens de ceremonie een prijs in ontvangst mocht nemen.

Eerder konden we al een blik opvangen van Irina en Bradley's dochtertje Lea. Zo verscheen Irina in matching Burberry looks met haar dochter tijdens een speeluitje in Brooklyn en gingen moeder en dochter in matching tie-dye looks gehuld tijdens een play date in Manhattan. Afgelopen zomer maakte Bradley een tripje met zijn dochter naar Disneyland, dat resulteerde in schattige foto's. Het 2-jarige kindje maakte echter nooit eerder een officiële publieke verschijning, tot nu.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bradley Cooper en Irina Shayk

Bradley Cooper en Irina Shayk zetten afgelopen juni na vier jaar een punt achter hun relatie. Het koppel verwelkomden in april 2017 hun dochter Lea. Naar verluidt hebben ze gezamenlijk de voogdij over hun dochter. 'De ouders wonen in New York en hebben beiden een nanny', vertelde een bron dichtbij het koppel aan US Weekly. 'Ze zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat hun dochter altijd bij één van haar ouders is. Wanneer Lea belangrijke gebeurtenissen in haar leven heeft, zullen zowel Bradley als Irina er zijn.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity