Werken Kim Kardashian en Jennifer Lopez samen aan een nieuw filmproject?

Kim teast de samenwerking met J. Lo op social media.

kim-kardashian-jennifer-lopez-film
(C)Kevin MazurGetty Images

Gaan we Kim Kardashian binnenkort op het witte doek zien? De realityster en beautymogul heeft in de afgelopen jaren wel vaker een cameo gemaakt in diverse films, maar ze heeft nog nooit een grotere rol gespeeld. Misschien tot nu, want Kim onthult op social media dat ze werkt aan een nieuw filmproject met niemand minder dan Jennifer Lopez.

Werken Kim Kardashian en Jennifer Lopez samen?

Verschijnen Kim Kardashian en Jennifer Lopez binnenkort zij aan zij in een nieuwe productie? Daar lijkt het wel op, als we de 38-jarige KKW Beauty-oprichter en E! News-presentator Jason Kennedy moeten geloven. Op Instagram verscheen een video van Kim en Kennedy, die oorspronkelijk verscheen op Kims Snapchat-account. In de video zien we hoe Kennedy aan de realityster vraagt of ze aan iets werkt met J. Lo. 'Inderdaad,' klinkt het antwoord van Kim. 'Mijn allereerste grote filmrol met Jennifer Lopez.' De presentator vraagt of ze haar tekst al kent. 'Jazeker! Ik heb er zo veel zin in,' vertelt Kim.

Vervolgens vertellen beiden dat ze geen verdere details mogen verklappen. De Skims-oprichter wil aan het einde van de video nog even duidelijk maken wat ze van de samenwerking vindt. 'Ik en Jennifer Lopez,' zegt Kim, waarna ze luid en duidelijk naar adem moet snakken. Bekijk hieronder het filmpje waarin Kardashian en Kennedy het grote nieuws delen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De acteercarrière van Kim Kardashian

In de loop der tijd heeft Kim Kardashian meerdere verschijningen gemaakt op het witte doek. Zo was ze te zien in Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor, Ocean's Eight en Disaster Movie. De realityster heeft echter nog nooit een hoofdrol gespeeld (als je haar eigen realityshow Keeping Up with the Kardashians tenminste niet meerekent). Het kan dus zomaar zo zijn dat daar binnenkort verandering in komt. Kim heeft in het verleden meermaals laten blijken dat ze een groot bewonderaar is van J. Lo. Zo vertelde ze een keer in een Instagram Story: 'Mijn inspiratie voor alles is altijd Jennifer Lopez geweest. Ik keek altijd welke schoenen ze droeg, wat voor make-up en welk kapsel ze had. Door haar ben ik geobsedeerd geraakt door al die glam.' Lopez werkt momenteel aan een andere film, Marry Me, waarvoor ze in een over-de-top bruidsjurk van Zuhair Murad in New York verscheen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity