Lady Gaga verschijnt op het witte doek in film over modehuis Gucci

De 33-jarige popster heeft opnieuw een filmrol te pakken.

lady-gaga-film-gucci
Stuart C. Wilson / Getty Images

Na het succes van A Star Is Born was het natuurlijk een kwestie van tijd voordat Lady Gaga wéér een glansrol zou pakken. Nu is daar dan ook een tweede filmproductie, incluis moderandje: zo gaat ze nu een rol spelen in een moorddrama over Gucci. De film over het modehuis zal in november 2021 uitkomen.

Film over familie Gucci

Op de Hollywood Reporter is te lezen dat Gaga dit keer in de huid zal kruipen van Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van de in 1995 vermoorde Maurizio Gucci. Hij was de kleinzoon van Guccio Gucci, de oprichter van het Italiaanse modehuis. Patricia (die inmiddels 71 jaar oud is) werd veroordeeld voor het plannen van de moord op haar ex. Het resulteerde in 29 jaar cel, alhoewel ze in 2016 werd vrijgelaten.

Zien: de vier looks van Lady Gaga op het Met Gala 2019

Regie en het boek

De film zal geregisseerd worden door Ridley Scott, die je onder andere kunt kennen van Gladiator. Het script wordt gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed van Sara Gay Forden. Het blijft nog even gissen naar de titel, maar de releasedatum zal dus in het najaar van 2021 liggen.

Lady Gaga als actrice

Lady Gaga ontving voor haar eerste rol in A Star is Born lovende recensies. Ze werd genomineerd voor de Oscar voor beste actrice en was, duidelijk, één van de grote favorieten. Uiteindelijk ging ze naar huis met het beeldje voor beste soundtrack. Die mocht ze in ontvangst nemen voor de hit Shallow, de megahit die ze zong (én hoe, want wat een chemie) met mede-hoofdrolspeler Bradley Cooper.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity