De Olsen Twins maken na lange tijd weer eens een publieke verschijning samen

De bekende tweeling draagt voor de verandering een keer géén zwart.

olsen twins elizabeth and james kohls
Matt WinkelmeyerGetty Images

Echt vaak verschijnen ze niet samen in het openbaar, de Olsen Twins. Want waar Mary-Kate en Ashley tijdens de serie Full House nog volop samen in de spotlight stonden, verschijnen ze nu maar zelden – althans: voor het publiek zichtbaar – aan elkaars zijde. Tot nu, want de twee waren allebei aanwezig bij een evenement rondom hun gezamenlijke modelabel Elizabeth and James.

De Olsen Twins bij Kohl's

Het evenement vond plaats om een nieuwe samenwerking tussen Elizabeth and James en Kohl's te vieren, een groot modebedrijf met een flink aantal department stores door de Verenigde Staten. Het label van Mary-Kate en Ashley zal daar binnenkort een speciale najaarscollectie lanceren. De Olsens, die het merk in 2007 in het leven riepen, spraken voor de gelegenheid met de CEO van Kohl's, Michelle Gass. Ze droegen daarbij voor de verandering een keer géén zwart. Dat zou je bijna een unicum kunnen noemen, als we het over de stijl van het modische duo hebben. Mary-Kate en Ashley kozen voor twee looks van de nieuwe collectie, waarvan eerder nog geen beelden gepubliceerd waren. Zo zien we onder andere een grote, gebreide trui met print en hoge bloemenjurk die paars, wit en roze gekleurd is. Bekijk de looks op onderstaand beeld, afkomstig van het Instagram-account van Elizabeth and James.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Designersamenwerking

Kohl's samenwerking met de Olsens betreft een designer collab en de prijzen zullen een stuk lager liggen dan je van het label gewend bent. De volledige collectie is nog niet vrijgegeven, maar fans kunnen in ieder geval tops, tassen en (veel roze) gebreide items verwachten. Ook bespeuren we wat tie-dye in de sneak preview. De collectie ligt vanf 7 november in de winkels. Kohl's verzendt helaas niet direct naar internationale bestemmingen, maar legt wél uit hoe je pakketjes via een omweg kunt ontvangen – mocht je een bestelling willen plaatsen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Relatie van Mary-Kate en Ashley

Er werd veel gepraat over de collectie, maar het gesprek had ook een persoonlijkere noot. Zo vroeg CEO Michelle Gass wat Mary-Kate als haar grootste prestatie in dit leven ziet. 'Waarschijnlijk is dat mijn relatie met jou,' antwoordde ze, kijkend naar haar zus. Ashley stemde daarmee in. 'Die is zo belangrijk.' De relatie tussen Mary-Kate en Ashley gaat nog een stukje verder dan een (sterke) familieband, want de twee zijn – naast Elizabeth and James – ook de eigenaren van modehuis The Row. Het gehele interview is helaas nergens te bekijken, maar op onderstaande beelden (geschoten door één van de aanwezigen) is het desbetreffende fragment in ieder geval te zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity