Cara Delevingne komt met een eigen all-female comedy programma

Het model gaat een heuse prankshow presenteren.

Cara-Delevingne-comedy-programma
David M. BenettGetty Images

Cara Delevingne is naast haar carrière als supermodel ook bezig een succesvolle carrière voort te zetten in de acteerwereld. Zo speelde Delevingne in meerdere films en series en is ze de tegenspeelster van Orlando Bloom in Amazons fantasy drama Carnival Row. Nu kan de model-turned-actress een nieuw project aan haar CV toevoegen. Het model gaat een comedy programma produceren en hosten, zo meldt Deadline. Het nieuwe programma krijgt de vorm van een vermakelijke prankshow, waar enkel vrouwen in zullen verschijnen.

Cara Delevingne's prankshow

De nieuwe show van het model heeft nog geen officiële titel, maar het is duidelijk dat comedy en pranks centraal staan in het programma. In elke aflevering zullen Delevingne en enkele vrouwelijke kandidaten grappen en pranks uithalen en daarbij vaak 'in onvoorspelbare situaties terechtkomen', zo meldt Deadline. Het model maakt de show in samenwerking met online streamingsdienst Quibi, een platform dat zich specialiseert in online programma's.

'Ik heb zo veel zin om samen te werken met zo'n revolutionaire streamingdienst als Quibi en kan niet wachten om wat noodzakelijk onheil te ontketenen,' vertelt Delevingne in een verklaring. De show wordt via het kanaal uitgezonden en is ontwikkeld om gemakkelijk vanaf je telefoon te bekijken. Zo vertelt Cara: 'voor iemand als mij die dagelijks zoveel inhoud te zien krijgt op mijn telefoon, voelt dit als een perfecte samenwerking'.

All-female format

De serie wordt geproduceerd door Sirens Media van ITV America met Jessica Sebastian als uitvoerend producent. Zij laat weten trots te zijn op het all-female format van de serie: 'Cara is op zoveel manieren een icoon en het is een voorrecht om met haar samen te werken om iets te ontwikkelen dat haar authentieke en unieke energie toont,' vertelt Sebastian. 'De vrouwelijke representatie zowel voor als achter de schermen is ongekend, en we zijn dolblij om deze nieuwe kijk op het genre naar het ideale platform Quibi te brengen.'

Quibi

De show is dus enkel te bekijken via Quibi op mobiele apparaten, waarbij elke aflevering niet langer dan tien minuten duurt. De app kost kijkers omgerekend 4,50 euro per maand voor een advertentie-ondersteunde weergave, of 7,20 euro voor een advertentie-vrije versie. De app en de serie zullen naar verwachting in april 2020 worden gelanceerd. Hoewel het platform nog niet is gelanceerd, hebben naast Delevingne ook andere grote namen zich verbonden aan het platform. Zo maakt Steven Spielberg een show en zouden onder meer Zac Efron, Sophie Turner en Chrissy Teigen bezig zijn met projecten voor het platform.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity