Zijn Kylie Jenner en Drake aan het daten? Dit is wat we weten

Zien we hier het ontstaan van een nieuw celebrity-koppel?

kylie-jenner-drake
Getty Images

Begin oktober kwam het nieuws naar buiten dat Kylie Jenner en Travis Scott een punt achter hun tweejarige relatie zetten. De twee gaven aan als vrienden verder te gaan en zich te richten op hun eenjarige dochter Stormi. Lang duurde het niet, maar Kylie lijkt weer back in the game te zijn. Waar de 22-jarige beautymogul eerst gelinkt werd aan haar voormalige vriend Tyga, zou ze nu aan het daten zijn met Drake.

Kylie Jenner en Drake

Is er een nieuw (beginnend) celebrity-koppel geboren, of toch niet? People vermoedt dat Kylie Jenner en Drake in het geniep aan het daten zijn, hoewel de bronnen van het Amerikaanse blad het nog niet volledig met elkaar eens zijn. Zo zijn de twee in eerste instantie goede vrienden, maar melden ingewijden dat die vriendschap zich nu ontwikkelt, en wel op liefdesgebied. 'Hij en Kylie hebben elkaar de laatste tijd heel vaak gezien. Ze zijn al een lange tijd vrienden en Drake is heel erg close met haar hele familie,' vertelt de ene bron aan People, terwijl een andere ingewijde iets meer prijsgeeft. Zo zouden de twee meer dan vrienden zijn en elkaar 'op romantische wijze' zien sinds Kylie's breuk met Scott.

Drake's verjaardag

Veel bewijs van een eventuele romance tussen Kylie en Drake is er voorlopig nog niet, maar de twee zouden in ieder geval erg close zijn geweest tijdens Drake's verjaardagsfeest in Los Angeles eind oktober. Een bron vertelde aan Us Weekly dat Kylie 'de meeste tijd besteedde met Drake en zijn vrienden. Kylie rapte mee met nummers en danste samen met haar vrienden terwijl ze naast Drake stond, maar ze dansten niet echt samen. Er leek wel iets gaande te zijn tussen de twee.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook een andere aanwezige is de klik tussen Kylie en Drake opgevallen: 'Je zag dat ze elkaars gezelschap zeer waardeerden. Ze maakten grapjes met elkaar en Kylie lachte de hele tijd. Ze zag er heel gelukkig uit en was in een goede bui, zij en Drake leken heel comfortabel met elkaar. Je zag duidelijk dat ze tot elkaar aangetrokken waren,' aldus een andere ingewijde. Vorige week was de realityster en beautymogul ook aanwezig op Drake's Halloween-feest in Hollywood, waar ze volgens bronnen 'super lang' verbleef. Of er daadwerkelijk iets speelt tussen de twee of dat het slechts om geruchten gaat, moet nog maar blijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity