Meghan Markle en prins Harry verschijnen voor het eerst in maanden weer samen met Kate Middleton en prins William

Hoewel beide koppels ver van elkaar vandaan stonden, was 'the fab four' weer herenigd sinds juni.

meghan-harry-kate-william-samen
Chris JacksonGetty Images

Afgelopen weekend was een bijzonder moment voor de Britse koninklijke familie. Zo werden The Fab Four, ofwel Meghan Markle, prins Harry, Kate Middleton en prins William na maanden weer herenigd. Al stonden de twee koppels ver van elkaar vandaan, ze waren op dezelfde tijd en plaats, namelijk tijdens de zogeheten Royal British Legion Festival of Remembrance.

Meghan, Harry, Kate en William samen

De laatste keer dat Meghan, Harry, Kate en William samen kwamen was tijdens Trooping the Colour in juni, het jaarlijkse, traditionele evenement ter viering van Queen Elizabeths verjaardag. Tijdens de Royal British Legion Festival of Remembrance, die plaatsvond in deRoyal Albert Hall in Londen, wordt er stilgestaan bij mannen en vrouwen die zijn omgekomen ten tijde van conflict. Het is een jaarlijkse traditie sinds 1923 waarbij de gehele Britse royal family aanwezig, waaronder dus Meghan Markle, prins Harry, Kate Middleton en prins William. Het was niet alleen de eerste keer in maanden dat de twee koppels op hetzelfde evenement waren, ook markeert het hun eerste gezamenlijke publieke verschijning sinds Harry in een interview onthulde dat hij 'op een ander pad' zit dan zijn broer. Een opmerkelijke uitspraak die de geruchten over een eventuele ruzie tussen de twee broers alleen maar versterkte.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan en Kate in klassieke looks

Hoewel er (helaas) geen beelden zijn van Meghan Markle en Kate Middleton samen, verschenen de twee wel allebei in soortgelijke looks. De hertogin van Sussex koos voor een zwarte midi-jurk van brokaat met een lage neklijn, knoopjes en uitlopende rok – een custom ontwerp van het Britse modehuis Erdem. Ze combineerde haar look met haar favoriete zwarte haken van Aquazzura en een paar oorhangers van Jessica McCormack. Ook Kate koos voor een klassieke look, maar in plaats van zwart ging de hertogin van Cambridge voor marineblauw. Zo droeg Kate een midi-jurk met boothals, in combinatie met zwarte fluwelen hakken van Jimmy Choo en een zwarte haarband die naar verluidt afkomstig is van Zara.

The Queen And Members Of The Royal Family Attend The Annual Royal British Legion Festival Of Remembrance
Chris JacksonGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle