Halle Berry laat op 53-jarige leeftijd zien dat jawdropping abs geen leeftijd kennen

De actrice toont haar indrukwekkende buikspieren op Instagram.

halle-berry-abs
Jon KopaloffGetty Images

Halle Berry mag dan misschien wel 53 jaar oud zijn, ze is het levende bewijs dat een set aan indrukwekkende buispieren geen leeftijd kent. Zo deelde de actrice een post-workout selfie op Instagram, waarmee ze haar jawdropping abs aan de wereld tentoonstelt. En geloof mij, die zijn zeer vergelijkbaar met die van Queen of the Gym Jennifer Lopez.

Halle Berry's 'ripped abs'

Op haar Instagram-account plaatste de actrice een gymselfie (net zoals Michelle Obama een paar weken geleden nog deed), waarmee ze iedereen een 'happy #FitnessFriday' wenst. 'Er is geen beter gevoel dat een doel behalen. Eén van mijn doelen voor #BruisedTheMovie? Ripped abs. Vandaag heb ik ze, en het voelt ongelooflijk!' valt er te lezen in de beschrijving bij Berry's foto waarop ze bezweet in de sportschool staat, gekleed in een sportlegging, cropped sporttop met lange mouwen en bandana om haar hoofd. De actrice heeft ook nog een inspirerende boodschap voor haar volgers: 'Leg de lat nog hoger, deel je doel in de comments en HOUD jezelf eraan. Het zal niet makkelijk zijn, maar daarna? Het is elke seconde waard.'

MMA-vechter

Uit haar caption blijkt dat Berry al een flinke tijd zichzelf in het zweet aan het werken is voor haar nieuwe film, Bruised. En dat is niet zo vreemd, gezien ze de rol speelt van MMA-vechter Jackie "Justice". Daarvoor moest de actrice maandenlang in de sportschool bivakkeren, samen met haar coach Mubarak Malik, die ze dan ook bedankt in haar Instagrampost. Het resultaat mag er zeker wezen, want Berry's killer abs zijn behoorlijk jaloersmakend te noemen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity