Waarom mensen denken dat Meghan Markle zomaar opnieuw zwanger zou kunnen zijn

Het heeft alles te maken met deze opmerkelijke uitspraken van prins Harry.

Hoewel baby Archie Harrison Mountbatten-Windsor nog maar net een half jaar oud is, gaan er al vele geruchten de ronde dat Meghan Markle opnieuw zwanger zou zijn. De royals zelf hebben er nog geen woord over gerept, maar recente uitspraken van prins Harry doen sterk vermoeden dat het koninklijke paar niet al te lang wacht met gezinsuitbreiding.

Een tweede baby Sussex

Afgelopen weekend stond in het teken van Remembrance Day in het Verenigd Koninkrijk, waarbij oorlogsslachtoffers worden herdacht. Prins Harry en Meghan Markle brachten daarom een verrassingsbezoek aan een wijkcentrum in Windsor om vrouwen en kinderen van militairen te ontmoeten. Op hun gezamenlijke Instagram-account Sussex Royal zijn beelden van dat bezoek te zien, waarop Meghan handen schudt met vrouwen en kinderen een high-five geeft, terwijl Harry deelnam aan een aantal spelletjes.

Maar dat is niet het enige wat de Britse prins heeft gedaan. Ook ging hij in gesprek met een aantal vrouwen over ouderschap en gezinsuitbreiding. Zo vertelt één van de vrouwen aan Forces Network over haar interactie met prins Harry. 'Omdat onze kinderen in dezelfde leeftijdscategorie zitten als hun baby, denk ik dat ze het heel fijn vonden om met ouders te praten van dezelfde leeftijd,' begint ze. 'Harry was heel erg geïnteresseerd in hoe alles gaat met een tweede kind en omdat wij al oudere kinderen hebben, probeerden we hem aan te moedigen om ook voor een tweede kind te kiezen,' aldus de vrouw.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Is Meghan Markle opnieuw zwanger?

Door Harry's interesse in de dynamiek van een gezin met twee kinderen en zijn eerdere uitspraken over gezinsuitbreiding, beginnen royal fans zich af te vragen of er niet stiekem al een tweede baby Sussex onderweg is. Hoewel het slechts bij geruchten blijft, kunnen we misschien eerder dan verwacht een broertje of zusje voor baby Archie verwachten. Meghans eerste zwangerschap werd ook voor lange tijd geheim gehouden. Wellicht kiest het koppel daar opnieuw voor. Hoe dan ook zullen we moeten afwachten totdat het Britse koningshuis met een officiële mededeling komt.

meghan-harry-kate-william-samen
Meghan Markle en prins Harry tijdens de Royal British Legion Festival of Remembrance.
Chris JacksonGetty ImagesThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle