Michael Jacksons kinderen Paris en Prince Jackson maken zeldzame publieke verschijning

De twee poseren samen op de rode loper.

paris-prince-jackson
Phillip FaraoneGetty Images

Het gebeurt niet vaak dat de kinderen van Michael Jackson samen in het openbaar verschijnen. Hoewel de dochter van de overleden zanger, Paris Jackson, nog regelmatig te gast is bij modefeestjes en awardshows, blijven haar twee broers veelal op de achtergrond. Daar kwam afgelopen week verandering in toen Paris (21) samen met haar broer Prince Jackson (22) een zeldzame publieke verschijning op de rode loper maakte.

Zeldzame verschijning

Afgelopen week vond de viering van "60 Years of Motown" van de Ryan Gordy Foundation plaats in het Waldorf Astoria in Beverly Hills. Op de rode loper van het evenement verschenen Paris en Prince Jackson hand in hand, waarna ze later op de avond ook samen een speech gaven aan het publiek. Paris toonde opnieuw haar rebelse en bohemian stijl in een gewaagde rood-zwarte look van Alexander McQueen, terwijl haar broertje Prince – wiens volle naam Prince Michael Joseph Jackson Jr. is – een zwart pak droeg met aangebrachte studs en kettingen op de revers van zijn jasje. Paris verscheen niet alleen met Prince aan haar zijde, ook haar vriend, muzikant Gabriel Glenn, was van de partij.

De kinderen van Michael Jackson

Paris en Prince Jackson zijn de oudste kinderen van de in 2009 overleden zanger, die hij samen met zijn ex-vrouw Debbie Rowe kreeg. De twee hebben ook nog een jonger broertje, de 17-jarige Prince Michael Jackson II, die beter bekend staat als Blanket. Gezien de roem van hun vader (die na zijn dood flink in opspraak kwam wegens beschuldigingen van seksueel misbruik door de zanger) is er grote interesse voor Michael Jacksons kinderen, maar de drie houden hun levens veelal buiten de schijnwerpers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity