Doutzen Kroes geeft een exclusief kijkje in haar huwelijk met Sunnery James

In de nieuwste Doutzen Diaries-vlog vertellen Doutzen en Sunnery over hun liefde en het geheim van hun huwelijk.

In september maakte Doutzen Kroes onze levens net een stukje beter door haar eigen YouTube-kanaal te beginnen, Doutzen Diaries. Daarin geeft het Nederlandse supermodel een inkijkje in haar dagelijks leven, van haar succesvolle modellencarrière tot haar privéleven met man Sunnery James en kinderen Phyllon en Myllena. In haar nieuwste vlog staat haar relatie centraal en geeft Doutzen de geheimen van haar huwelijk (zelfs letterlijk) bloot.

Love at first sight

In de video zien we hoe Doutzen en Sunnery samen wakker worden na het feest van hun 10-jarig jubileum in Miami. Er ontstaat eerst nog een beetje onduidelijkheid over in welke taal ze de volg gaan opnemen. 'Je kan toch ondertiteling gebruiken,' zegt Sunney. 'Wij praten toch geen Engels met elkaar, doe normaal.' Met een lichte kater blikken de twee vervolgens terug op hun eerste ontmoeting, die ook in Miami plaatsvond. Wie de eerste move maakte? Doutzen, natuurlijk. Zo vertelt het model dat vanaf het eerste moment dat ze Sunnery zag verliefd was en hem letterlijk alle manieren overhandigde om contact met haar op te nemen. Dat gebeurde, en de rest is geschiedenis.

Doutzen Kroes en Sunnery James

Een jaar na hun eerste ontmoeting stapten Doutzen en Sunnery op 7 november 2010 in het huwelijksbootje. In de vlog laat het stel de beelden van hun bruiloft zien aan hun twee kinderen, Phyllon (8) en Myllena (5). Op dat moment was Doutzen zeven maanden zwanger van Phyllon. Negen jaar later is het stel nog altijd gelukkig getrouwd. Het geheim van hun huwelijk? 'Als we elkaar te lang weer hebben gezien, wil ik ook weer weg,' grapt Doutzen. 'Dan denk ik, "Oh, alsjeblieft, geef me een job", mag ik alsjeblieft even weg?' 'Ja, dat heb ik wekelijks,' klinkt het antwoord van Sunnery. 'Misschien is dat wel ons geheim,' aldus Doutzen.

Human, Interaction, Fun, Child, Adaptation, Love,
Doutzen DiariesYouTube

Maar het echte geheim van hun huwelijk schuilt volgens Doutzen in het feit dat ze beiden heel verschillend zijn (want ja, 'opposites attract'). Ze hebben dan ook geregeld discussies, waarvan we er zelfs eentje te zien krijgen in de video. Juist door die passie denken zowel Doutzen als Sunnery dat hun relatie werkt, en zo te zien zijn de twee nog altijd stapelverliefd. Bekijk de nieuwe aflevering van Doutzen Diaries in bovenstaande video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes