Kaia Gerber wandelt casual door New York met nieuwe liefde Pete Davidson

En laten zo één van hun eerste couplelooks aan de wereld zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dat catwalk-favoriet Kaia Gerber (18) het wel érg gezellig heeft met de Amerikaanse comedian Pete Davidson, wordt al langer in de wandelgangen gefluisterd. Het model en de Saturday Night Live-acteur werden de afgelopen weken meerdere malen samen gespot, met een nieuw, romantisch beeld uit New York als kers op de taart.

Kaia Gerber en Pete Davidson

Pete Davidson had eerder relaties met Ariana Grande en Kate Beckinsale, maar heeft op het moment (naar het schijnt) zijn pijlen op de dochter van Cindy Crawford gericht. Het vermeende stel werd laatst al knuffelend in een auto gespot, en zijn nu hand in hand gefotografeerd, terwijl ze relaxed aan het wandelen zijn. Ze doen dat niet in hartje New York, maar in Hillsdale, een rustig plaatsje in de buurt van The Big Apple.

Casual looks

Zélfs daar ontsnapten ze niet aan het oog van de paparazzi, blijkt. Ze werden onderweg naar de supermarkt gespot in casual looks. Kaia combineert een leren jasje met een geel-wit gestreept shirt, waarbij ze een jeans met donkere washing en zwarte combatboots draagt. Terwijl het model voor een witte beanie kiest om de nodige Amerikaanse kou op t vangen, draagt Pete een donkerblauwe sweater met een lange witte tee. Zijn broek is nog donkerder dan die van Kaia, waaronder hij een paar zwarte schoenen van Converse draagt.

Ontmoeting

Gezien de nógal aanwezige glimlach op het gezicht van de twee, hebben ze ongetwijfeld een fijne tijd samen. Het vermeende koppel zou elkaar ontmoet hebben tijdens de Spring 2020-show van Alexander Wang, waarvoor ze allebei de catwalk bestierden. Geen nieuwigheid voor Kaia, maar wél voor Pete, die destijds zijn catwalkdebuut maakte.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity