Waarom Blake Lively wederom al haar Instagramposts heeft verwijderd

Nou, op één post na dan.

blake-lively-instagramposts
Getty Images

Blake Lively zorgt wederom voor de nodige commotie na het verwijderen van al haar Instagramposts. Dat gebeurde al eens eerder, toen de actrice haar hele Instagram leeg haalde ter promotie van de film A Simple Favor. En ja, she did it again, want ook nu pronkt er slechts één post op Blake's feed: de trailer van haar nieuwste film, The Rhythm Section.

Blake Lively verwijdert Instagramposts

Het gebeurde afgelopen weekend toen Blake Lively besloot de stekker uit haar Instagram-account te trekken. Of nou ja, het social media platform alleen te gebruiken om haar nieuwe film te promoten. Zo verwijderde Blake al haar Instagramposts (ja, ook die hilarische foto's met Ryan Reynolds), op één post na: de trailer van haar aankomende film The Rhythm Section, die de actrice in september met de wereld deelde. De film verschijnt op 31 januari 2020, dus is het niet vreemd dat de actrice – met bijna 26 miljoen volgers – alles uit de kast haalt om de nieuwe prent te promoten zoals alleen zij dat kan.

Promotiestunt

Want ja, Lively staat er inmiddels om bekend zulke promotiestunts uit te halen. Zo deed ze dat ook al in mei 2018, toen de actrice een schone lei begon op Instagram ter promotie van haar film A Simple Favor. Toen ging ze nog een stapje verder door iedereen te ontvolgen (óók haar man Ryan Reynolds), behalve een persoon met de naam Emily Nelson – de naam van haar karakter in de film. Nu volgt Blake 75 accounts, maar geen van alleen draagt de naam van haar The Rhythm Section-personage Stephanie Patrick. Hopelijk is de rest van de promotiestunt hetzelfde en heeft Blake haar Instagramposts slechts 'gearchiveerd'.

The Rhythm Section

Het mag duidelijk zijn dat Lively met haar stunt media-aandacht wil creëren rondom haar nieuwe film. Toegegeven: het werkt. In The Rhythm Section speelt Blake een vrouw die haar complete gezin heeft verloren tijdens een vliegtuigongeluk. Ze is wanhopig en op zoek naar wraak, al helemaal nadat ze te horen heeft gekregen dat het waarschijnlijk geen ongeluk was. Benieuwd naar Blake Lively als de ultieme bad ass? Bekijk het in de trailer van de film die je (zonder te scrollen door haar feed) gemakkelijk kunt vinden op haar Instagram-account.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity