Gisele Bündchen lijkt als twee druppels water op haar dochter op nieuwe foto

Wát een gelijkenis.

gisele-bündchen-dochter-vivian-brady-foto
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen (39) lijkt sprékend op haar dochter Vivian (6), blijkt uit een nieuwe foto op haar Instagram. Ze deelt zowel een oude foto van zichzelf als een recent beeld van haar dochter, en we moeten toegeven: twee druppels water is nog een understatement.

Benjamin en Vivian Brady

Gisele (die inmiddels ook auteur van haar eerste boek is) heeft samen met haar man, American football-speler Tom Brady (42), twee kinderen: de negenjarige Benjamin en de zesjarige Vivian. Uit eerdere foto's die ze deelde werd al duidelijk hoé sprekend ze vooral op haar jongste kind lijkt – al was het alleen al maar om diezelfde golvende, blonde lokken. Nu het topmodel óók een foto van zichzelf in haar jongere jaren deelt, wordt des te duidelijker dat die twee duidelijk dezelfde genen delen. Vooral hun glimlach en levendige blik in de ogen lijkt bijna identiek.

Gisele Bündchens familie

Dat de genen van de vrouwen in de Bündchen-familie sowieso vrij sterk zijn, bleek ook al uit eerdere foto's. Zo deelde Gisele een tijdje geleden een foto van zichzelf naast eentje van haar eigen moeder. En wat denk je: ook daar is de gelijkenis behoorlijk treffend. Achttien jaar geleden stonden de (familie)zaken er overigens nog heel anders voor – toen had Gisele nog een relatie met Leonardo Dicaprio, waarmee ze het heetste Hollywoodkoppel van dat moment vormde. Ze maakte een einde aan hun vijf jaar durende relatie omdat het een gebrek aan diepgang had, vertelde ze afgelopen jaar.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws