Oprah Winfrey kondigt tournee aan met Michelle Obama en Lady Gaga

Ook Jennifer Lopez en Kate Hudson sluiten aan.

Oprah-winfrey-tournee-lady-gaga-michelle-obama-jennifer-lopez
Andrew ChinGetty Images

Oprah Winfrey zit niet stil. Na de aankondiging dat de interview mogul werkt aan documentaires voor de nieuwe streamingdienst van Apple en samen met prins Harry werkt aan een docuserie over mentale gezondheid, komt Winfrey nu met wederom een nieuw project. De 65-jarige presentatrice kondigt een gloednieuwe tour aan waar ze in gesprek gaat met de grootste celebrities. Zo zullen onder meer Michelle Obama en Lady Gaga aanschuiven voor een gesprek die de presentatrice zal voeren tijdens haar Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus tour.

'Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus' tour

Oprah Winfrey maakt in een brief via haar website bekend dat ze volgend jaar door de Verenigde Staten zal reizen en verschillende beroemde gasten zal interviewen. In het bericht laat Winfrey weten dat het doel van de tour is om gasten aan te moedigen om '2020 het jaar van de vernieuwing te maken en alles te vieren wat we willen zijn.' Winfrey gaat verder: 'mijn hoop is om 2020 voor jullie het jaar van de transformatie te maken. Daarom noemen we de tour Oprah's 2020 Vision: Your Life in Focus.' Tijdens de tour zal Oprah haar gasten uitdagen met diverse opdrachten en ze tips geven om zo een eigen actieplan voor 2020 samen te stellen.

Tijdens elk optreden zal Oprah worden vergezeld door energieke en beroemde gastsprekers, inspirerende mensen uit de gezondheidsindustrie en personen die de leiding hebben genomen en duurzame verandering hebben gecreëerd. Zo laat Oprah in haar brief weten: 'zeg vaarwel tegen uitstelgedrag, ontkenning en enkel het wensen van een beter leven. Dit wordt een feest voor iedereen waarin jij wordt gevierd zoals je bent - en alles wat je wilt zijn. Let’s make it happen in 2020!'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lady Gaga, Jennifer Lopez en meer

De tour gaat 4 januari van start en zal vervolgens op elke zaterdag plaatsvinden in de eerste drie maanden van het nieuwe jaar. Winfrey's eerste optreden wordt gehouden in Florida met Lady Gaga als gast. Naast Gaga en Michelle Obama zullen tijdens de tour Kate Hudson, Jennifer Lopez, Amy Schumer, Tina Fey, Dwayne Johnson en Tracee Ellis Ross aanschuiven voor een gesprek. Op 7 maart zal de tour eindigen in Denver, met Gayle King als gastspreker. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs tussen de 62 en 270 euro.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity