Céline Dion heeft alle ogen op zich gericht in look met immense pofmouwen

Wederom een kenmerkende stijlvolle over-the-top look à la Céline Dion.

celine-dion-pofmouwen
Getty Images

Céline Dion weet als geen ander te verrassen met de meeste bijzondere high-fashion looks. De Canadese superster heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een waar stijlicoon en serveert look na look, van gewaagde asymmetrische jeans tot Chanel spandex-looks. De zangeres is momenteel bezig met haar vijftiende wereldtournee genaamd Courage en tijdens een van haar optredens in haar thuisland liet de zangeres opnieuw een grote indruk achter met haar stijlkeuze. Céline betrad het podium in een stijlvolle outfit met de meest onwaarschijnlijk grote pofmouwen die je ooit hebt gezien.

Pofmouwen look

Met haar nieuwste verschijning bewijst de zangeres wederom het tegendeel van het bekende mode-mantra less is more. Tijdens haar optreden in Montréal verscheen de zangeres op het podium in een crèmekleurige zijden blouse van het Franse modehuis Alexandre Vauthier. De mouwen van de blouse nemen vorm in pofmouwen, maar deze zijn zó enorm dat ze bijna tot de grond rijken. De volumineuze mouwen van de top lijken haast gefotoshopt, maar niets blijkt minder waar in deze typische, stijlvolle over-the-top look van de zangeres.

Het ontwerp met de grote pofmouwen is naar verwachting persoonlijk voor de zangeres gemaakt. Op een andere foto van Céline op haar Instagram-account, is de zangeres te aanschouwen in exact dezelfde look, enkel zónder de immens grote mouwen. Het lijkt er dus sterk op dat de volumineuze details zijn toegevoegd aan Céline's originele look, bestaande uit een navy-kleurige pantalon en witte blouse. Dit is niet de eerste keer dat de zangeres verschijnt in een outfit afgewerkt met grote mouwen. Tijdens Paris Couture Week maakte Dion een verschijning in een jurk van Alexandre Vauthier met enorme satijnen mouwen.

Céline's high-fashion looks

Céline werd eerder deze maand nog gespot in een kleurrijke (en knuffelbare) jas van het Italiaanse modehuis Max Mara, waarmee ze alle ogen op zich gericht had. Later werd de zangeres gespot in een volledige Dutch Design-look van Nederlandse ontwerper Ronald van der Kemp, die ze afmaakte met een tas van het Nederlandse label Wandler. Door haar opvallende verschijningen heeft Céline Dion inmiddels de titel van modische paradijsvogel verdiend, vooral door haar bijzondere high-fashion looks die ze keer op keer serveerde tijdens de Paris Couture Week. Ook Céline's nieuwste stijlmoment blijkt geen uitzondering te zijn. Shop hieronder de mooiste tops met pofmouwen, voor een vergelijkbare look (hoewel ietsje ingetogener) à la Céline Dion.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity