Beyoncé lanceert haar nieuwe kerstcollectie net op tijd voor de feestdagen

We verdienen allemaal een flawless Christmas.

beyonce-kerstcollectie
Kevin MazurGetty Images

Mariah Carey mag dan misschien de queen of Christmas zijn, Beyoncé is onze koningin tijdens alle seizoenen van het jaar. Ja, óók met Kerst. Net op tijd voor de feestdagen komt de zangeres met een uitgebreide kerstcollectie, bestaande uit Beyoncé-merchandise die volledig aansluit bij de holiday spirit. Mocht je nog niet weten wat je dit jaar op je Christmas wishlist moet zetten, dan biedt deze collectie uitkomst.

Beyoncé's kerstcollectie

De 38-jarige zangeres heeft flink uitgepakt voor haar fans en lanceert een complete kerstcollectie voor de feestdagen. De speciale merchandise-lijn bestaat onder andere uit verschillende sweaters en hoodies met de fantastische tekst 'Holidayoncé', T-shirts met daarop Beyoncé in kerststijl (waaronder een foto van de zangeres tijdens een kerstoptreden met Destiny's Child in 2001), een 'I'm Sleep'-slaapmasker, Beyoncé-ornamenten om je kerstboom op te leuken en, best of all, cadeaupapier met feestelijke Beyoncé-print. Wat wil je nog meer?

De speciale kerstcollectie is nu te koop via de online shop van Beyoncé, met prijzen vanaf veertien euro. Bekijk alle items uit de collectie alvast in onderstaande gallery. Zo weet je precies welke Beyoncé-merchandise je op je verlanglijstje kunt zetten. En mocht je meer inspiratie nodig hebben, dan hebben we altijd nog de nodige kerstcadeau-inspiratie voor je klaarstaan. Happy Holidayoncé!

Kerst in Beyoncé-stijl

Niet alleen op het gebied van kerstcadeaus kun je bij Beyoncé inspiratie opdoen. Ook op het gebied van stijl brengt Queen B je op de nodige ideeën voor een ultieme feestlook. Zo verscheen de zangeres onlangs nog in een fonkelende paillettenjurk van ontwerper David Koma met een '1 miljard dollar'-clutch, en biedt deze robijnrode jurk van modehuis Walter Collection ook de nodige stijlinspiratie. Zodra de festiviteiten voorbij zijn, kun je je altijd nog hullen in een Holidayoncé-huispak.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst