Kim Kardashian praat over haar meest iconische én gefaalde looks in deze video

Het begrip 'stijltransformatie' is hier wel op zijn plek.

Het duurde lang voor Kim Kardashian naar eigen zeggen 'serieus werd genomen in de modewereld', maar dát ze altijd een liefde voor mode heeft gekoesterd, moge duidelijk zijn. De realityster annex beautymogul blikt in een video van de Amerikaanse Vogue terug op haar meest iconische modemomenten, en belicht zowel de keuzes die ze betreurt als de pareltjes.

Kim Kardashians looks

Al toen Kim Kardashian nog steevast aan de zijde van Paris Hilton verscheen (haar toenmalige werkgever, red.) sprongen haar looks – op z'n zachts gezegd – nogal in het oog. Kim was enerzijds niet bang om de mode uit een bepaald jaar compleet te omarmen, maar wist anderzijds soms ook zélf de toon te zetten voor de rest van de wereld. Het interessante aan Kims stijl is de manier waarop het continu aan verandering onderhevig is, en daarmee maar weer bewijst dat outfits een reflectie van je identiteit op dat moment vormen. Zo verscheen ze in haar beginjaren nog regelmatig in sheer looks, terwijl ze nu vaker iets minder verhullende items kiest. De beautymogul heeft verschillende periodes: van Balmain tot Mugler.

kim-kardashian-iconic-looks 
PhotoNews International Inc. / Getty Images

In de video van Vogue neemt de moeder van vier je mee naar het begin, nog vóór het succes van Keeping up with the Kardashians. De rode Foley-jurk die ze bij de première van de serie droeg bestempeld ze nu als 'gênant' en wellicht 'de ergste look uit haar leven', vanwege de overdaad van, nou ja, alles. Hadden we al gezegd dat haar beautyvoorkeuren (hallo platinablonde coupe uit 2015) ook nogal aan verandering onderhevig zijn? De advocaat in spé hield destijds nog van rode lippen, zware oogmake-up én lang, golvend haar. 'Het is duidelijk cringe-worthy, maar ik kan erom lachen. Ik was nog zo clueless toen.'

kim-kardashian-met-gala 
Larry Busacca / Getty Images

Verschillende iconische outfits passeren de revue, waaronder een look met een enorme Fendi riem en laarzen, en natuurlijk de beruchte joggingpakken van Juicy. 'Ik droeg óf dat met havaianas, of ik koos voor een jurk of hakken. Ik koester dat tijdperk enorm.' Ook zien we hoe groot de rol van man Kanye West in haar modegeschiedenis heeft gespeeld: de ene na de andere Yeezy-look komt langs. Al is haar veelbesproken eerste bezoek aan het Met Gala, in een floral dress van de hand van Ricardo Tisci, haar misschien nog wel het meest bijgebleven. 'Niemand wilde dat ik daar was in die tijd. Maar ik stond oog in oog met alle ontwerpers die ik ooit fantastisch had gevonden, dus kon niet blijer zijn.' Bekijk de complete video bovenstaand.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity