Sasha en Malia Obama lijken opeens járen ouder op deze zeldzame familiefoto

Iets met een zware smokey eye en nauwsluitende, zwarte jurk.

obama-michelle-malia-sasha 
Pool / Getty Images

Het is maar moeilijk te geloven dat er alweer tien jaar verstreken is sinds Barack Obama werd geïnaugureerd in het Witte Huis – een tijd waarin zijn dochters Malia (21) en Sasha (18) nog piepjong waren. Inmiddels zijn de twee beide aan het studeren en zijn ze gegroeid als kool, blijkt uit een zeldzaam nieuw familieportret.

Malia en Sasha

Michelle Obama – die er zoals altijd weer stralend uitziet in een zomerse, grijs-witte jurk – post de foto in het kader van Thanksgiving op haar Instagram. 'Namens onze familie aan die van jou, #HappyThanksgiving', schrijft ze bij het beeld van de voormalige first family. De foto lijkt ten tijde van Sasha's prom genomen, dat afgelopen mei plaatsvond. Voor de jongste dochter van Barack en Michelle geen kleurrijk, extravagant exemplaar (zoals we 'm typisch kennen in Amerika), maar een elegante nauwsluitende zwarte jurk. De smokey eye en hoge split maken de look tot een galawaardig geheel.

Malia – die inmiddels bijna zo lang is als haar vader – draagt een zomerse, casual look, met een lichtblauwe mini-jurk en natuurlijke make-up. Michelle gloort van trots naast haar dochters, die ze in den beginne maar moeilijk kon loslaten. 'Je hebt nou eenmaal niet alles in de hand. Als moeder wil je dat je kind niets overkomt, maar het leven heeft andere dingen voor je in petto', vertelde ze afgelopen juli nog aan Meghan Markle.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Thanksgiving bij de Obama's

Barack heeft een paar uur later ook een post over Thanksgiving geplaatst, ditmaal om wat licht op hun plannen te schijnen. 'Vandaag zijn we dankbaar voor alle mooie dingen in ons leven, willen we iets teruggeven aan de mensen om ons heen en wat tijd doorbrengen met kalkoen, misschien een béétje football en de mensen waar we van houden.' Bij de tekst plaatst de voormalige Amerikaanse president een foto van zijn ondernemende familie terwijl ze blikjes eten uitdelen in een lokaal tehuis.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity