Kate Middleton draagt de perfecte rode jurk voor de feestdagen

De hertogin van Cambridge is al volledig in de kerstsferen.

Event, Tradition, Lunch, Meal, Fashion accessory, Restaurant, Leisure, Food, Brunch,
Kensington RoyalInstagram

Kerst staat weer bijna voor de deur en iedereen komt langzaam in de sfeervolle en feestelijke stemming van de feestdagen. Ook Kate Middleton blijkt volledig klaar te zijn voor de start van het holiday season. Tijdens de opnames van een kerst special van een kookprogramma met het bekende jurylid van de Great British Baking Show Mary Berry, ging Kate gehuld in de perfecte rode jurk voor de feestdagen.

Kate Middletons kerstjurk

De hertog en hertogin van Cambridge slaan de handen ineen met de Britse bakker voor een speciaal feestelijk programma dat op 16 december op BBC1 zal worden vertoond, net op tijd voor kerst. Prins William en Kate Middleton bereiden samen met Berry en The Great British Baking Show winnares Nadiya Hussain, een heerlijk feestmaal om mensen te bedanken die op eerste kerstdag moeten werken. Voor deze kookvideo is Kate toepasselijk gekleed in een knalrode jurk, perfect voor de kerstdagen. Het ontwerp is afkomstig van het modehuis Alessandra Rich uit diens Herfst/Winter 2019 collectie.

De jurk heeft door de snit en details een jaren '40 stijl, die met het polkadot-patroon en afgedrukte bloemblaadjes wordt versterkt. De aansluitende zijden jurk heeft een hoge hals en is afgewerkt met een volumineuze pussy bow-strik. Het ontwerp is nog steeds online beschikbaar, hoewel Kate's jurk enkele custom aanpassingen bevat. Zo heeft het originele ontwerp een cut-out detail bij de hals en een kleinere, subtielere strik. De hertogin wordt regelmatig gespot in ontwerpen van het modehuis; zo droeg ze eerder dit jaar een jurk van het label tijdens de officiële 70ste verjaardagsportretten van Prins Charles.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kerst bij de Britse royals

De Britse koninklijke familie brengt kerst en nieuwjaar traditioneel door in Sandringham House, dat zich bevind op het landgoed van de koningin in Norfolk. De koningin en andere leden van de koninklijke familie wonen de ochtend kerkdienst bij op eerste kerstdag in de St. Mary Magdalene kerk in Sandringham. Meghan Markle en prins Harry slaan echter dit jaar de traditionele kerstviering van Queen Elizabeth over en vertrekken naar het buitenland voor de kerstdagen. Zo zal het koppel op bezoek gaan bij Meghans moeder Doria Ragland in de Verenigde Staten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton