Koningin Máxima omarmt de pofmouw-trend in kleurrijke look in Utrecht

Máxima's look is wederom volledig on trend.

Queen Maxima At Musical Premiere 'The Color Purple'
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima is nog maar net terug van haar driedaagse bezoek aan Pakistan en is nu alweer aanwezig bij haar volgende werkbezoek. De koningin was dinsdagmiddag aanwezig bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht om over de ontwikkelingen van het ziekenhuis te spreken. Tijdens haar bezoek verscheen Máxima in een kleurrijke look, waarbij ze de pofmouwen-trend volledig omarmt.

Koningin Máxima in pofmouw-jurk

Het Prinses Máxima Centrum werd in 2018 opgericht en heeft als functie om kinderen die lijden aan kanker te genezen met een optimale kwaliteit van leven, zo meldt het Koninklijk Huis. Máxima bezocht de dagbehandeling waar ze sprak met ouders van zieke kinderen, medewerkers en de kinderen zelf. Tot slot sprak de koningin met professionals en onderzoekers uit de zorg.

Tijdens dit bijzondere bezoek koos Máxima voor een kobaltblauwe midi-jurk met lange mouwen en een hoge hals. De jurk valt op door de volumineuze pofmouw details, waarvan de binnenkant is afgewerkt met een bruine zijden stof. Het ontwerp is afkomstig van het Servische modehuis Roksanda. Máxima droeg de jurk eerder tijdens een bezoek aan de Verenigde Naties en de president van Mozambique in 2017. Om haar look af te maken kiest Máxima voor suède Jimmy Choo hakken en een lichtbruine clutch.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Máxima volgt trends op de voet

Koningin Máxima wordt geroemd om haar stijlkeuzes, die variëren van klassieke ontwerpen tot kleurrijke looks. Ook wordt duidelijk dat de koningin de modetrends op de voet volgt. Zo zagen we Máxima eerder al in een opvallende look met grote pofmouwen, gaf ze haar eigen royal twist aan de populaire bucket hat-trend en verscheen de koningin onlangs nog in een van de meest gewilde merken van het moment.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima