Bella Hadid debuteert ultralange lokken tijdens Dior-show in Miami

Dit kapsel zagen we niet eerder bij het model.

Bella Hadid Alberta Ferretti
Daniele VenturelliGetty Images

Bella Hadid ondergaat de laatste tijd veel haartransformaties. Eerst verruilde het model haar donkere haarkleur voor een blonde coupe, waarna ze weer terug ging naar haar signature kleur om vervolgens de schaar in haar lokken zetten en te kiezen voor een 90's bob. Nu debuteert het half-Nederlandse supermodel wederom een gloednieuw kapsel. Tijdens de Dior Pre-Fall show in Miami verscheen Bella plotseling met ultralange lokken, een kapsel dat we nog nooit eerder zagen bij het model.

Bella Hadid met (hele) lange haren

Gisteravond presenteerde Dior de Pre-Fall mannencollectie in Miami. Overigens de eerste keer dat een show van het modehuis in de Verenigde Staten plaatsvindt. De kleurrijke collectie van het modehuis werd ontworpen in samenwerking met het Amerikaanse streetwear label Stussy. Naast een heleboel A-listers was ook Bella Hadid aanwezig tijdens het event, waar het model de catwalk verruilde voor een plek op de front row, naast beroemdheden als Kim en Kourtney Kardashian en David Beckham. Voor de lancering van de nieuwe collectie ging Bella - uiteraard - van top tot teen gehuld in een gloednieuw ontwerp naar de hand Kim Jones, creative director van Diors mannenlijn.

Dior Men Fall 2020 Runway Show
Bella Hadid met Dior CEO Pietro Beccari en Diors Kim Jones.
Dimitrios KambourisGetty Images

Bella draagt tijdens de show een zwart-witte one piece afgewerkt met een speels bloempatroon. De look van het model wordt pas echt afgemaakt door Bella’s gloednieuwe coupe. Waar we het model onlangs nog zagen in een korte jaren ’90 bob geïnspireerd op de iconische haarstijl van supermodel Christy Turlington, verschijnt het model nu in ultralange lokken. Bella’s nieuwe haarstijl lijkt dit keer geïnspireerd te zijn op niemand minder dan Cher, die jarenlang haar lange golvende zwarte lokken als een iconisch beautykenmerk droeg. Het mag duidelijk zijn dat Bella hulp heeft gehad van een haarstylist die hairextensions gebruikte om volume en lengte aan haar bob toe te voegen. Wij zijn benieuwd met welk kapsel het model ons binnenkort weer zal verrassen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid