Doutzen Kroes blikt terug op jeugd in Friesland in nieuwe video

In haar nieuwe Doutzen Diaries blikt het Nederlandse topmodel terug naar haar jongere jaren.

Etro - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020
Daniele VenturelliGetty Images

Misschien ben je inmiddels al lang en breed geabonneerd, maar Doutzen Kroes is sinds twee maanden aan het vloggen. In de populaire YouTube-reeks Doutzen Diaries geeft het 34-jarige Nederlandse topmodel iedere week een bijzonder kijkje in haar werk- en privéleven. Voor haar nieuwste aflevering blikt ze met haar zus Rens terug op haar jeugd in Friesland.

Herinneringen

Eerder besprak ze met haar man Sunnery James het geheim van hun tienjarige huwelijk voor de camera, en ook aan de laatste aflevering kunnen Doutzen-fans hun hart weer ophalen. In haar nieuwe video deelt ze namelijk nooit eerder vertoonde beelden uit familiealbums en -video’s van vroeger. Samen met zus Rens Kroes geeft ze zo een intiem inkijkje in hun jeugd, die ze spendeerden in het idyllische dorpje Eastermar.

Zussenband

In het vloeiende Fries bespreken de twee hun relatie (zo delen ze dat ze een diepgaande band hebben, maar elkaar net zo goed drie weken niet kunnen bellen) en halen ze herinneringen op aan vroeger. Werken in de moestuin van hun mem, dansoptredens in de woonkamer op Get Down van The Backstreet Boys, en het plakboek dat Rens als tiener maakte van Doutzens allereerste publicaties: het komt allemaal voorbij. Bekijk de video hier:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes