Emma Stone is verloofd en toont schitterende verlovingsring

Haar kersverse verloofde Dave McCary deelt het grote nieuws op Instagram.

emma-stone-verloofd
Jacopo RauleGetty Images

Emma Stone is één van de weinigen die in dit tijdperk geen activiteit toont op social media. Gelukkig doet haar vriend Dave McCary dat wel. Zo weten we namelijk dat de 31-jarige actrice zojuist is verloofd. Haar verloofde, de 34-jarige Saturday Night Live-producer McCary, maakte het grote nieuws bekend op zijn Instagram-account, inclusief een (lichtelijk wazige) glimp van de schitterende verlovingsring.

Emma Stone is verloofd

McCary deelde het nieuws van de verloving met een foto van het koppel op Instagram. We zien Emma Stone en haar kersverse verloofde breedlachend de camera in kijken, waarbij de actrice haar hand zo dicht mogelijk naar de camera brengt. Aan haar ringvinger is haar verlovingsring te bewonderen: een verfijnd exemplaar met een gigantische diamant in de vorm van een vierkant. De beschrijving bij het beeld van simpel, maar dekte absoluut de lading. Zo plaatste Dave twee roze hartjes bij de lieve foto van de twee.

Het zal nog even duren voordat bekend wordt wanneer Stone en McCary in het huwelijksbootje stappen. Laten we hopen dat de actrice – in tegenstelling tot goede vriendin Jennifer Lawrence – haar bruiloft met de buitenwereld wil delen. Als ambassadrice van Louis Vuitton gokken we zo dat Stone voor een ontwerp van creative director Nicolas Ghesquière kiest.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Huisje, boompje, beestje

Stone en McCary maakten hun relatie bekend in oktober 2017, nadat het stel al enkele maanden aan het daten zou zijn. De twee maken amper publieke verschijningen, en ook in interview wil Emma niet veel over haar relatie kwijt. In een interview met Jennifer Lawrence voor de Amerikaanse ELLE in augustus vertelde de actrice echter dat ze het zeker ziet zitten om binnenkort een gezin te vormen. 'Mijn perspectief op het krijgen van kinderen is veranderd sinds ik ouder bent geworden,' vertelde ze. 'Toen ik een tiener was, wilde ik nooit trouwen en geen kinderen krijgen. Maar toen werd ik ouder en wilde ik opeens wél trouwen en aan kinderen beginnen.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity