Bij Kendall Jenner en Bella Hadids date night in Miami had je willen zijn

Kort samengevat; zon, zee, strand, en supermodellen.

YT Fashion & Beauty
Victor BoykoGetty Images

Kunstbeurs Art Basel Miami is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een heus verlengstuk van de modekalender. Ieder jaar weet een groeiende fashion crowd de Amerikaanse kuststad te vinden. Geen grote verrassing dus, dat modellen Kendall Jenner en Bella Hadid samen met Joan Smalls een bezoekje brachten aan de shoreline soirées. En natuurlijk werd hun trip grondig vastgelegd.

Miami Fashion Week

Het gezelschap verzamelde zich eerder deze week in Miami voor de Dior Pre-Fall show (waar Bella met een verassend nieuw kapsel verscheen). De dag erna vulde Instagram zich met vakantiekiekjes van de vriendinnen tijdens een boottocht, waar onder andere Kendall's grote zus Kourtney Kardashian bij aansloot.

Clubben

In de avond was de feestbestemming nachtclub Liv, waar de dresscode kort, korter, kortst leek. Het drietal hulde zich ieder in mini; roze zebraprint voor Jenner, roze velours voor Smalls, en blauwe ruiten voor Hadid. De modellensquad hing, hoe kan het ook anders, rond de dj-booth, waar ze op de laptop van bevriende dj Daniel Chetrit verzoeknummers mochten intikken.

View this post on Instagram

🤖

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

Miami Mami 👅

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws