Romy Boomsma is zwanger van haar derde kind

De 28-jarige Vogue-columnist en influencer maakte het nieuws bekend op Instagram.

Romy Boomsma
Paul Bellaart

Vogue-columnist Romy Boomsma is opnieuw zwanger. De 28-jarige Nederlandse is in verwachting van haar derde kind met Arie Boomsma (45).

Derde kind

De brunette viert het babygeluk met een portret waarbij ze het nieuws bekendmaakt. 'Zo bijzonder om weer mee te mogen maken, Arie en ik verwachten ons derde kindje,' staat op Instagram te lezen. Het koppel dat samen op de cover van Vogue Living's najaarnummer schitterde heeft al twee kinderen; dochter Bobby Jo (3) en zoon Mozes Wolf (1).

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geolie machine

In het dubbelinterview in Vogue Living vertelden Romy en Arie over hun thuissituatie met de kinderen. 'Inmiddels zijn we weer een geoliede machine,’ vertelde Romy. 'Na de geboorte van Mozes hebben we even moeten wennen aan ons nieuwe bestaan met twee kinderen, want je hebt je handen nooit meer echt vrij.’ Met de uitbreiding van hun gezin is het voor hen ook tijd om ruimer te wonen en besliste daarom in oktober dit jaar om hun prachtige huis in Amsterdam te verkopen. Het stel vertelde in het interview met Vogue Living al gelukkig te zijn in de stad, maar sinds kort te dromen van een uitzicht, kippen, paarden en een moestuin.

romy boomsma in vogue living, najaar 2019
Romy met dochter Bobby.
Jouke Bos, Vogue Living, najaar 2019

Nieuwe lichaam accepteren

Op Instagram heeft Romy het wel vaker over het moederschap en haar vorige zwangerschappen. Ook tijdens een interview met Vogue in 2017 toen ze zwanger was van haar zoontje Mozes vertelde Romy hoe erg mooi ze het vindt om zwanger te zijn en haar nieuwe lichaam te accepteren: 'ik geniet nu meer van het moment en voel me juist erg mooi. In plaats van te focussen op wat altijd maar beter, strakker, slanker of anders kan, wil ik me liever richten op hoe sterk mijn lichaam wel niet is. Dit lichaam droeg negen maanden lang mijn dochter, en is nu al acht maanden lang het thuis van mijn zoon.'

romy boomsma
Romy Boomsma met dochtertje Bobby tijdens haar zwangerschap van zoon Mozes in 2017.
Sophie van der Perre

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity