Meghan Markle ging volledig incognito tijdens vrijwilligerswerk in Toronto

Er verscheen een nog niet eerder vertoonde foto van de hertogin.

meghan-markle-incognito
Getty Images

Wat doe je als je als royal vrijwilligerswerk wil doen, maar niet meteen alle aandacht naar je toe wil trekken? Gewoon een baseball cap dragen en net een beetje schuin naar beneden kijken als er een foto wordt gemaakt, moet Meghan Markle gedacht hebben. Zo ging de hertogin compleet incognito tijdens vrijwilligerswerk bij non-profit community centre St. Felix Centre in Toronto.

Meghan Markle gaat undercover

Meghan staat erom bekend dat ze, al voordat ze lid werd van de Britse koninklijke familie, veel vrijwilligerswerk deed. Hoewel ze nu veel goede doelen bezoekt als royal – waar altijd de nodige media-aandacht naartoe gaat – koos de hertogin ervoor om eens undercover te werk te gaan. Zo verscheen er een nog niet eerder vertoonde foto van Meghan, waarop te zien is dat ze volledig incognito het St. Felix Centre in Toronto bezoekt.

De organisatie deelde de foto nadat bekend werd dat Meghan en prins Harry het goede doel hadden opgenomen in de twaalf goede doelen die ze in aanloop naar de feestdagen extra aandacht geven. 'We zijn heel dankbaar en voelen ons vereerd dat de Hertog en Hertogin van Sussex, Prins Harry en Hertogin Meghan Markle, ons uitlichten als een van de twaalf goede doelen die wereldwijd belangrijk werk verrichten. Op deze foto zie je Meghan als vrijwilliger in onze keuken!' staat er bij de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Donaties

Uit de rest van de beschrijving bij de Instagrampost blijkt dat Meghan al bekend is bij de organisatie in Toronto. 'Meghan Markle was een actieve supporter en vrijwilliger van St. Felix Centre toen ze in de stad woonde tijdens de opnames van Suits,' staat er bij de foto. 'Ze werkte regelmatig in onze keuken als vrijwilliger van ons Community Meals Program. De hertogin doneerde ook overgebleven eten van de set van Suits, en een keer tijdens Thanksgiving bracht ze eten, kalkoenen en bijgerechten mee voor meer dan honderd mensen.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle