Doutzen Kroes spreekt openhartig met NikkieTutorials over de kracht van make-up in nieuwe video

In Doutzens ouderlijk huis spreekt het Nederlandse supermodel met de bekende Nederlandse make-up artist.

Hoewel ze bekend staat als een ware natural beauty, weet Doutzen Kroes als geen ander wat make-up kan doen met een look doordat ze al jaren aan de top staat van de modellenwereld. In een nieuwe video op haar Youtube-kanaal Doutzen Diaries, gaat het Nederlandse supermodel het gesprek aan met iemand die make-up volledig omarmt; NikkieTutorials. In de video spreken de Doutzen en Nikkie openhartig over hun relatie tot make-up, het omgaan met onzekerheden en hun weg naar succes.

Onzeker

'Ik was vroeger veel onzekerder dan ik nu ben', vertelt Doutzen terwijl ze samen met Nikkie door haar ouderlijk dorp loopt. 'Ik was niet zoals jij veel bezig met make-up toen ik jong was. Dat was niet de wereld waarin ik opgroeide. Ik ben af en toe nog steeds onzeker, maar ik heb mezelf geleerd tegen mezelf te zeggen wanneer ik moet stoppen me onzeker te voelen. Het belangrijkste is om volledig jezelf te zijn'.

'The Power of Make-up'

Ook zien we hoe het duo in de woonkamer van het huis van Doutzens moeder geniet van een typisch Friese delicatesse, Sûkerbôle (suikerbrood). Vervolgens vraagt Nikkie hoe het voor Doutzen is als nieuwkomer op Youtube: 'Ik word elke woensdag enthousiast en ik kijk elke keer hoe vaak een video wordt bekeken.' Nikkie stelt dat zij ooit een video niet wilde uploaden, terwijl deze uiteindelijk een enorm hoog aantal viewers kreeg. 'De video The Power Of Make-Up had ik bijna niet geüplaod. Ik haatte het! Ik dacht dat niemand het zou begrijpen. Mensen denken vaak dat als je van make-up houdt je iets verbergt, maar ik houd juist van de kunst en de transformatie erachter.'

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Uiteindelijk zien we dat Doutzen in een nieuwe tutorial van Nikkie terecht is gekomen waarin ze daadwerkelijk de power of make-up in levende lijve gaat ervaren. Nikkie’s nieuwe tutorial met Doutzen is tevens te zien, via het kanaal van NikkieTutorials. 'For all that Dutch glam!', in de woorden van Nikkie de Jager. Bekijk hier de hele video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes