Alles wat je wil weten over Rihanna's eerste documentaire

De documentaire geeft een 'ongefilterde blik in het leven van Rihanna'.

rihanna documentaire amazon
Samir HusseinGetty Images

Rihanna haalt de afgelopen tijd met regelmaat de krantenkoppen door haar nieuwe projecten, van haar inclusieve Savage x Fenty-lingerielijn tot haar gloednieuwe autobiografische audioboek. Ook haar nieuwste project is geen uitzondering. De zangeres maakt bekend dat er een documentaire over haar leven in de maak is waarin alle hoogtepunten van haar indrukwekkende carrière de revue passeren. Vogue zet alles voor je op een rij wat je wil weten over de nieuwe documentaire van de zangeres.

Rihanna's nieuwe documentaire

Volgens The Hollywood Reporter werkt Rihanna samen met regisseur Peter Berg aan een eigen documentaire, die geproduceerd zal worden door Amazon. Bronnen melden dat het streamingplatform de rechten op de nog titelloze film heeft gekocht voor omgerekend maar liefst 22 miljoen euro. De regisseur van de nieuwe docu onthult dat hij al enkele jaren bezig is met filmen. Vorig jaar deden de geruchten namelijk al de ronde dat er een film over het leven van de zangeres in de maak zou zijn. Tegenover The Hollywood Reporter beschrijft hij de nieuwe film als 'een ongefilterde blik in het leven van Rihanna, die een kijkje biedt in de evolutie van een van 's werelds meest bekende popartiesten.'

Werk- en privéleven

De regisseur onthult bovendien dat er al meer dan 1200 uur aan beeldmateriaal is opgenomen dat ons een kijkje geeft in het leven van de zangeres. Zo zullen we niet enkel belangrijke momenten van haar carrière te zien krijgen, ook privé-gebeurtenissen komen aan bod, zoals ontmoetingen met familie en haar liefdesleven. 'Het zijn gebeurtenissen die zowel ontroerend als inspirerend zijn', stelt Berg. We hoeven niet meer heel lang te wachten op de komst van Rihanna's nieuwe docu. Naar verluidt zal de film begin 2020 worden gereleased op het streamingplatform.

Wat precies in de film te zien zal zijn is niet bekend, maar er zijn genoeg hoogtepunten uit de carrière van de zangeres om uit te kiezen. Zo won Rihanna maar liefst negen Grammy's, breidde ze haar imperium uit met een eigen lingerielijn, een skincare- en beautylijn en richtte ze zelfs haar eigen modehuis op. Ook zullen Rihanna's veelvuldige show stopping looks (onder meer haar opvallende streetstyle looks of haar outfits tijdens het Met Gala) ongetwijfeld een verschijning maken in de film.

Celebrity documentaires

Rihanna heeft eerder met Amazon samengewerkt voor andere projecten, zoals haar nieuwste Savage x Fenty show die exclusief via het platform werd uitgezonden. Met haar documentaire is Rihanna de nieuwste grote artiest die kiest voor een docu over zijn of haar leven. Zo lanceerde Lady Gaga eerder haar eigen documentaire op Netflix, genaamd Gaga: Five Foot Two, en kwam Beyoncé met haar weg tot het legendarische Coachella-concert dat werd vastgelegd in de documentaire Homecoming. The Hollywood Reporter wijst erop dat ook opkomende popster Billie Eilish onlangs een grote documentaire-deal heeft gesloten met Apple TV Plus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity