Kim Kardashian deelt jaarlijkse kerstkaart met gezin in matching outfits

Dit jaar echter zonder de gehele Kardashian-Jenner familie.

Celebrity Sightings in New York City - August 29, 2016
Alo CeballosGetty Images

Het is ondertussen een ware traditie geworden dat de Kardashian-familie jaarlijks een opvallende kerstkaart uitbrengt. Vaak wordt er groots uitgepakt met het kerstkiekje, maar dit jaar besluit de Kardashian-West familie het simpel te houden. Het gehele gezin van Kanye West en Kim Kardashian poseert gezamenlijk voor de familiefoto, zonder de rest van de Kardashian-Jenner clan, gehuld in matching en color-coordinated outfits. In een recent interview onthult Kim Kardashian dat er heel wat fotoshop werd gebruikt om het uiteindelijke resultaat te krijgen, en dat heeft alles te maken met dochtertje North die niet op de foto wilde.

Kardashian-West kerstkaart

Kim Kardashian deelde de kerstkaart van haar familie afgelopen vrijdag op haar Instagram-account, waarin het hele gezin gezamenlijk op een trap in hun huis poseert. In plaats van een groepsfoto met hun uitgebreide familie kozen Kardashian en West voor een foto samen met hun kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm, de jongste van de familie van zeven maanden oud. De familie van zes kiest voor een rustig kleurenpalet van wit en grijs en gaan gehuld in matching outfits, in de vorm van grijskleurige loungewear. Zo dragen Kim, North, Saint, Chicago en Psalm grijze broeken en sweaters gecombineerd met witte sportsokken, terwijl Kanye gehuld is in een witte trui gecombineerd met een opvallende gouden ketting.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het afgelopen jaar was (wederom) een jaar vol nieuws voor de Kardashian-familie. In mei werd Psalm West, het vierde kindje en tweede zoontje van Kim en Kanye via surrogaat geboren. Ook werd dit jaar bekend gemaakt dat Kim al enkele tijd bezig is met een studie rechten om net als haar vader advocaat te worden.

North West werd gefotoshopt

'The West Family Christmas Card 2019' schreef Kim bij de schattige momentopname. Hoewel de hele familie er gemoedelijk uitziet op het beeld, ging er behoorlijk wat stress vooraf aan het maken van de foto. In een nieuw interview tijdens de Ellen DeGeneres Show onthulde Kim het geheim dat ze North heeft moeten laten fotoshoppen in de uiteindelijke familiefoto omdat ze weigerde onderdeel van de shoot te zijn. 'Het is ongelofelijk moeilijk om vier kinderen samen in een kamer te laten glimlachen. North had een dag, en ze weigerde mee te doen met de shoot.'

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kardashian deelde verder dat ze North uiteindelijk haar eigen ding liet doen, maar stelde dat haar dochter van gedachte veranderde nadat de shoot voorbij was. 'De volgende dag werd ze wakker en zei ze dat ze toch wel echt op de kaart wilde. Toen zijn we samen op de foto gegaan en heeft de fotograaf mij eruit geknipt en North in het originele beeld gefotoshopt.'

Zonder de hele Kardashian-familie

De Kardashian kerstkaart is een jaarlijkse traditie geworden van de beroemde reality-familie. Vorig jaar bracht de familie een foto uit van de gehele Kardashian Jenner-clan, wederom gehuld in matching looks. Tot op heden is de nieuwe foto van Kim en haar familie de enige kerstkaart die werd gedeeld, en is er nog geen foto gemaakt met de hele familie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

En dat is niet zonder reden. Een bron dicht bij de familie vertelde People Magazine dat Kim Kardashian niet dezelfde stress wilde hebben van het verzamelen van de hele familie. De planning veroorzaakte veel stress en resulteerde in een verhitte discussie tussen Kim en Kourtney, die werd vastgelegd in een aflevering van Keeping Up With the Kardashians. 'Vorig jaar organiseerde Kim het fotomoment, wat leidde tot veel stress en geklaag van de rest van de familie. Ze wilde dit jaar geen drama en besloot alleen met haar eigen gezin een foto te maken', aldus het blad. De kans is dus klein dat er dit jaar nog een kerstfoto verschijnt met de gehele familie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity