Kate Middleton onthult de eerste schattige (en hilarische) woorden van prins Louis

De kleine prins blijkt groot fan te zijn van The Great British Bake Off.

eerste-woorden-prins-louis
MATT PORTEOUS/THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE

Nog maar een paar maanden en dan bereikt prins Louis, het derde kind van prins William en Kate Middleton, alweer een leeftijd van twee jaar. De jonge royal groeit hard en kan inmiddels ook al praten, zo onthult Kate Middleton in de holiday special van The Great British Bake Off (de Britse versie van Heel Holland Bakt). Blijkbaar is Louis groot fan van het programma, want zijn eerste woorden waren TGBBO-gerelateerd.

De eerste woorden van prins Louis

Kate vertelt dat de eerste woorden van prins Louis 'Mary Berry' waren, de beroemde Britse chef met wie de hertogin samenwerkt voor de kerstspecial van The Great British Bake Off, genaamd A Berry Royal Christmas. 'Eén van Louis' eerste woorden was Mary, omdat al mijn kookboeken precies op zijn lengte opgeborgen liggen in de keuken,' klinkt de uitleg van Kate. 'Kinderen zijn erg gefascineerd door gezichten, en die van jou staan op al mijn kookboeken. "Dat is Mary Berry," zegt hij dan. Hij zou je sowieso herkennen als hij je vandaag zag.' Geen "mama" of "papa" dus voor prins Louis, maar de naam van een beroemde Britse chefs behoort tot zijn eerste woorden – heel schattig en hilarisch tegelijkertijd.

Bekijk hieronder een fragment van A Berry Royal Christmas, en zie hoe de Britse royals (meervoud, want prins William doet ook mee) te werk gaan in de keuken en een meringue rollade maken. De kerstspecial was gisteravond te zien op de BBC.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate Middleton over prins Louis

Kate onthulde eerder deze maand al dat prins Louis kan praten en daarbij flink de aandacht van zijn moeder opeist. Tijdens een bezoek aan de zogeheten Peterley Manor Farm in Great Missenden, hielp Kate families met het uitzoeken van een kerstboom (voor haar nieuwe koninklijke taak als beschermvrouw van het goede doel Family Action). Volgens royal deskundige Rebecca English van de Daily Mail was daar een jongetje aanwezig die heel graag de aandacht van Kate wilde. Hij hield zijn handen omhoog en riep de hele tijd: 'Ik, Ik!' Kate aaide hem over zijn bol en zei: 'Je doet me denken aan zijn kleine Louis, die zegt ook de hele tijd "Ik, ik, ik" en hij wil altijd en overal met me mee.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton