Prins George maakt kerstpudding met Queen Elizabeth en prins William in Buckingham Palace

Gelukkig hebben we de beelden nog.

prins-george-buckingham-palace-kerstpudding-queen-elizabeth-prins-william
Getty Images

Iedereen komt langzaam maar zeker in de kerststemming, zo ook de Britse royals. Eerder toonde het koninklijk huis de weelderige en magische kerstdecoraties van de verschillende paleizen en maakten Kate Middleton en prins William een verschijning in een kerstspecial van een kookprogramma. De jonge prins George treedt nu in de voetsporen van zijn ouders en treft samen met Queen Elizabeth en zijn vader prins William de voorbereidingen voor kerstavond door traditionele kerstpudding te maken. Gelukkig zijn hun inspanningen vastgelegd in überschattige kiekjes, die werden vrijgegeven door Buckingham Palace.

Prins George's kerstpudding

Samen met zijn overgrootmoeder, grootvader prins Charles en vader prins William, maakt de jonge prins George de traditionele Britse kerstpudding in Buckingham Palace als onderdeel van een initiatief ter ondersteuning van de Royal British Legion. Deze liefdadigheidsinstelling ondersteunt leden van het Britse leger, veteranen en hun families middels een speciaal initiatief tijdens de feestdagen genaamd Together at Christmas.

Op de foto's, die gemaakt werden door koninklijke fotograaf en tevens veteraan Chris Jackson, wordt Prins George vastgelegd terwijl hij heel serieus roert door het mengsel voor de kerstpudding. De zesjarige George helpt bij het mixen van de ingrediënten, die onder meer bestaan uit krenten, citroenschil, gember en maanzaad. De koninklijke familie onthulde het traditionele recept, zodat iedereen als een vorst kan bakken.

Christmas At Buckingham Palace
Getty Images

Eerbetoon aan Royal British Legion

Er werd tevens een foto gemaakt van een van de chefs van het Royal British Legion en veteraan Alex Cavaliere met vier Britse militaire veteranen Colin Hughes, Liam Young, Lisa Evans en Barbara Hurman. In totaal worden er 99 puddingen gemaakt, ter herdenking van het 99-jarige bestaan van de organisatie. Deze zullen uiteindelijk worden verdeeld over het Verenigd Koninkrijk op de verschillende kerstbijeenkomsten van het British Legion in 2020.

Christmas At Buckingham Palace
Getty Images

Opvallend is dat we op de foto's niet alleen vier generaties van de koninklijke familie zien, maar ook de eerste, tweede en derde in lijn van de Britse troon. Buckingham Palace stelt dat de vier generaties van de koninklijke familie iedereen moeten vertegenwoordigden die ondersteund worden door het initiatief. De royals werden gefilmd terwijl ze de puddingen maakten, en dat wordt uitgezonden tijdens de traditionele kerstuitzending van de koningin op eerste kerstdag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity