Meghan Markle en prins Harry delen hun kerstkaart met baby Archie in de hoofdrol

De lieve kerstkaart toont een compleet nieuw beeld van de jongste royal.

meghan-markle-prins-harry-kerstkaart-archie
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry mogen de kerstdagen dan wel doorbrengen aan de andere kant van de oceaan, een kerstkaart hebben ze ons niet onthouden. Vorig jaar deelde het royal koppel al een prachtige kaart met een niet eerder vertoonde foto van hun huwelijk, die ze dit jaar – met de komst van hun baby – weten te overtreffen. Zo steelt niemand minder dan hun zoon Archie Harrison de show op de lieve kerstkaart van Meghan en Harry.

De kerstkaart van Meghan Markle en prins Harry

Waar Meghan en Harry vorig jaar nog met zijn tweeën waren, mogen zij dit jaar kerst vieren met zijn drieën. In mei 2019 werd Archie Harrison Mountbatten Windsor, a.k.a. baby Archie, geboren. Het jonge gezin heeft gelijk al het een en ander ondernomen afgelopen jaar. Zo vertrokken Meghan, Harry en Archie naar Zuid-Afrika voor hun eerste royal tour als gezin. Daar kregen we duidelijk foto's te zien van de jongste royal, maar sindsdien zijn er geen nieuwe beelden gedeeld. Tot nu, want de schattige kerstkaart van de hertog en hertogin toont niet alleen de kleine Archie, hij speelt zelfs de hoofdrol. Zo zien we hem in het midden van de kaart, met zijn neus (bijna) op de camera. Achter hem zijn Meghan en Harry te zien bij een kerstboom, beiden gekleed in casual winterlooks.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk de kerstkaart van Meghan en Harry door op bovenstaande link te klikken.

Meghan en Harry's kerst

Eerder werd al bekend dat Meghan en Harry dit jaar niet aanwezig zijn bij de traditionele kerstviering van Queen Elizabeth in Sandringham. Hoewel eerst werd gedacht dat het royal koppel naar de Verenigde Staten zou vertrekken, werd even later bekend dat Meghan en Harry voor Canada hebben gekozen. Daar zullen zij de kerstdagen doorbrengen met Meghans moeder Doria Ragland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle