Kris Jenner geeft Kylie's eenjarige dochter Stormi een compleet huis voor kerst

En wint daarmee de prijs voor meest extravagante kerstcadeau.

kris-jenner-kerstcadeau-stormi
Getty Images

Als telg van de Kardashian-Jenner familie beleeft Stormi Webster een jeugd waaraan niets te kort komt. Zo rijdt de eenjarige dochter van Kylie Jenner en rapper Travis Scott al rond in een speelgoed-Lamborghini met monogramprint van Louis Vuitton en heeft ze een peperdure Hermès Birkin-tas in haar bezit. Daar komt nu een compleet huis bij, een kerstcadeau van oma Kris Jenner. Een speelhuis welteverstaan, al zij het groter dan de gemiddelde kamer in Amsterdam.

Stormi's kerstcadeau is een... huis

Sinds een tijdje heeft Kylie Jenner een Youtube-kanaal waarop ze onder andere make-up tutorials geeft en ons meeneemt naar haar Kylie Cosmetics-kantoor. Gisteren plaatste de 22-jarige realityster en beautymogul een nieuwe video. Daarin toont ze niet alleen haar over-de-top kerstdecoraties (inclusief een groep ijsberen en vijf kerstbomen – no joke), maar ook het extravagante kerstcadeau van haar moeder Kris Jenner voor haar eenjarige dochter Stormi.

Zo zien we hoe Kris – in rood-en-wit gestreepte pyjama én diva-zonnebril – Kylie en Stormi verrast met een cadeau dat zo groot is dat ze naar buiten moeten om het te bekijken. Eenmaal buiten zien we een mini-huis, compleet ingericht met een keukentje, woonkamer, picknicktafel en zelfs een (nep) haardvuur. Ook heeft Stormi's nieuwe eigendom een tweede verdieping én een deurbel zodat bezoek zich kan melden.

Child, Grass, Play, People, Lawn, Toddler, Leaf, Fun, Red, Yard,
YouTube

Emotioneel moment

Het speelgoedhuis lijkt sprekend op dat van Kylie toen ze jong was, zo vertelt de beautymogul in de video. 'Ik had vroeger ook een huis zoals deze toen ik Stormi's leeftijd had. Ik moet ervan huilen.' Kylie is niet de enige die in huilen uitbarst; ook moeder Kris pinkt een traantje weg. 'Het doet me denken aan de tijd dat jij nog een klein meisje was,' aldus de momager. 'Ik hou zoveel van jou. Ik wil dat je dezelfde herinneringen kunt maken met jouw dochter.'

Bekijk het moment in onderstaande video (vanaf 3:05).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity